Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miszmasz12345677889

Brak okresu

Polecane posty

Gość miszmasz12345677889

Witam dziewczynki,ostatni okres miałam 1.01. i do dziś brak :o Zero stresu za to lekki katar ale wątpię żeby to było przyczyną...Zero jakich kol wiek objawów nadchodzącego okresu ... Jakieś jeszcze przyczyny ?? Poradźcie... Ciepła kąpiel myślcie że pomoże??

Gość 8908oo
Jeśli nie podejrzewasz ciązy, to może jakieś zaburzenia hormonalne. Nic nie piszesz jakie masz cykle, czy sa regularne. Jeśli Cie to niepokoi, to idz do ginekologa.

Gość miszmasz12345677889
Cykle mam nieregularne ale nie aż tak ... ostatnio miałam książkową 28 dni... a teraz :/ Ciąży też nie wykluczam choć to mało prawdopodobne... Brałam tabl.na wyregulowanie ale widocznie nie pomogły wql

5 czy 6 dni to co to za zwłoka? Cykel neiregularne to są wtedy jak sie ma okres raz co 30 dni, a raz co 60 dni, albo co 90 dni - i nigdy nie wiesz kiedy wypadnie. A jak są raz co 28 dni, a raz co 35 dni to są to cykle REGULARNE!!!!!! Kilka dni spóźnienia,a Ty juz aferę robisz. Jak nie wykluczasz ciaży to zrób test, bo na forum jasnowidzów nie ma.

Gość miszmasz12345677889
Agawa_Agawa a gdzie ja napisałam że mam czasami co 28 a czasami co 30?? Napisałam że raz miałam 28 jak w zegarku więc wiesz...czytaj. Poza tym czy ja tutaj oczekuje jasnowidza?? Pytam bo mam NIEREGULARNE raz nie mam w cale raz co 40 dni ale mniejsza z tym dziękuję za wyczerpującą wypowiedz

Bo czestgo na forum dziewczyny uważają, ze jak maja wahnięcia w długości cyklu o kilka dni, to są to już cykle nieregularne. Kiedyś tak sama myślałam, to mnei gin prawie wysmiał i powiedział, ze jak cykl wypada raz na 2 miesiące, raz na 3 miesiace to to są nieregularne. A Ty piszesz, ze miałaś okres 1 stycznia i do teraz nic, dzić mamy DOPIERO 6 lutego - wiec nie bardzo wiem o co ta afera i czego oczekujesz od forum.

Gość miszmasz12345677889
Nie no mam naprawdę nieregularne... i to nie afera tylko wiem że mam zje** ogólnie cykle i tabletki niby miały pomoc nie pomogły. A nie zamierzam si e truć tylko z powodu @.... nigdy nie wiem kiedy mnie zaskoczy no ale bd się musiała przyzwyczaić...Jeśli to wyszło jak afera to sorry ale wiem że moje cykle lubią ,,skakać"