Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Melania z krainy Oz

Szwagierka wyskoczyła żebyśmy przełożyli ślub i wesele ze względu na jej ciąże

Polecane posty

Gość Melania z krainy Oz

Nasz ślub planujemy już od wiosny tamtego roku. data ustalona jest na 6 października. Do tej pory mamy załatwione już najważniejsze rzeczy jak sala, zespół, fotograf, kościoł i częsc innych spraw (dekoracja, kwiaty). Nie dawno moja przyszła szwagierka a konkretnie szwagierka mojego męża (żona jego brata) dowiedziała się ze jest w ciązy. Wczoraj nas odwiedziła i chce żebyśmy przełożyli ślub, ponieważ ona rodzi w połowie września i w związku z tym nie będzie mogła byc na weselu bo dziecko bedzie miało ok 3 tyg i nie bedzie mogła go zostawic. Proponowała nam miesiąc kwiecień, bo wtedy mały będzie mial 7 mies i spokojnie zostawi go z siostrą. A mi się wydaje że jej chodzi o to że nie chce aby jej mąż- brat mojego sam przyszedł bo jest zazdrosna. A on przyjdzie na pewno bo przecież to ślub jego brata. Szwagierka zawsze dla mnie była dziwna i miała tupet ale teraz troche przesadziła bo jak można żądac od kogos przelożenia slubu z powodu ich spraw. Rozumiem że będzie małe dziecko i bedą mieli kłopot ale skoro się zdecydowali to chyba wiedzieli ze bedzie musiała zrezygnowac z wesela. A przecież wiedzieli o nim już dużo czasu wczesniej bo zareczyliśmy się rok temu. Teraz myśli ze my poodwołujemy sale zespół itp potracimy zaliczki tylko po to że ona tak chce. Masakra jakas.

Gość Żwawa Anetta
Prowo, było, 0/10 nudna jestes szmato 🖐️

ee to ona wesela nie robiła ze nie wie z jakimi kosztami się to wiąże i że ciężko przełożyć datę? oO

Gość kompletnie
jej odbiło

Żeby nie wyjść na osobę nieskłonną do kompromisu powiedz, że zgadzasz sie o ile zwróci wam już poniesione koszty, oraz osobiście pozałatwia wszystko na nowo w tych samych miejscach gdzie macie teraz w terminie kwietniowym :p Wątpie żeby na to poszła :D W ogóle niekumata jakaś, mogła nie zachodzić w ciążę bo na pewno wiedziała o weselu.

Gość Prowokacja, jak zwykle
tandetna.