Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniśkaa

Brawo panie Rutkowski!!!!!!!

Polecane posty

hee -> nic? a kto szukał dziecka? kilkudziesięciu lub kilkuset policjantów + psy (Rutkowski psów nie miał psów i tylu ludzi). Policja sprawdzała każdy wątek a Rutkowski praktycznie wykorzystał tylko to że matka nie chciała się poddać badaniu na wariografie. Policja zebrała niemal wszystkie dowody a Rutkowski tylko wokoło nich i matki skakał. Policja prędzej czy później też by przycisnęła matkę (tym bardziej jakby znaleźli ciało). Teraz to policja będzie potwierdzać że to był nieszczęśliwy wypadek a nie Rutkowski. To policja bada ciało dziewczynki a nie Rutkowski.

Gość asdassa
agnet on popelnil bledy jest czlowiekiem, no chyba sie kurwa nie spodziewaals ze wszytsko zrobi bezblednie?????????? po prostu uwielbia te polska zawisc gdy czlowiek zrobi cos jak nalezy, gratuyluje polaczki:):):):)

Gość kamelka39
hahaha campini gdyby nie daj bog cos sie staloz moja rodzina badz pewein ze rutkowski bylby pierwszy do ktorego bym poleciala nie interesuja mnie jego machloje kasa i inne gowna. ale to ze ejst skuteczny Ja też bym poleciała do niego, ale w tej sprawie mam trochę wątpliwości...podał winnego, ale wg mnie resztę zataił...

Gość na niego plują teraz w mediach
nawet sławny pan z GROM-u wyzwał go od hochsztaplerów i gwiazdorów :D ale tpo wszystko dlatego ,ze to on był lepszy a nie oni .Bo nie musi patrzec na statystyki a policjanci szukający dzicka łazili jak po polu ...a godziny pracy lecą !:O :O dajcie spokój .Choćby nie wiem co nie zrazicie ludzi do niego .A takim pluciem nasza kochana szmatława policja sama sobie wystawia świadectwo!

Gość asdassa
na niego teraz pluja w mediach- DOKLADNIE!!

Szlag trafia państwowe instytucje, ponieważ znienawidzony Rutkowski zrobił w trzy dni porządek z zabawkami, którymi oni bawiliby się z 5 lat, a na koniec umarzając postępowanie z uwagi na niemożność złapania sprawcy :D Policja i prokuratura - to takie krajowe gówno trzeciej klasy, a jak śmierdzi gdy go dotknąć... 🖐️

Gość hee.
leviatan. Okk, zaangażowanych było kilkuset policjantów. Ale oni nie zrobili nic.! badali dowody, jakieś ich wyimaginowane sprawy, powiązania ze sprawą. A nie mogli przycisnąć od razu matki tak jak rutkowski? nie było by tego 2 tygodniowego show z grabieniem śniegu.

Gość hee.
ale nieee. oni nie mogą, bo przepisy im na to nie pozwalają. PAPIERKI które w tak poważnej sprawie nie są warte nic !

zarzucacie mu ,ze wykorzystał sytuacje i przycisnął matke i własciwie wykorzystał sytuacje ... A SIE PYTAM DLACZEGO POLICJA TEGO NIE ZROBIŁA !??!?! długo jeszcze pieniądze podatnika szłyby na grabienie tego śniegu w parku >!:O koo rwa otwórzcie wreszcie oczy !Zamiast policji mamy bande nieudaczników ...prawda w oczy kole

Gość hee.
DO KŁA DNIE !

a o tym przyciskaniu matki piszecie jakby to było łamanie kołem !!! Czy wyrywanie paznokci .OPAMIĘTAJCIE SIE

tak własnie ....pączusie ,przerwa na kawusie itp pierdoły ...lazili po parku jak ciele za krowa .

Gość hee.
Bo im przepisy przeszkadzają. Tak się nauczyli że wszędzie zasłaniają się tymi przepisami jak dochodzi co do czego a połowa pojebanego kraju to akceptuje.

Gość a no własnie to przyciskanie
dziewczyny to tak brzmi jakby ją miał torturowac a to było zwykłe działanie ,które policja mogła zrobić juz dawno .Ale wiadomo od lat : Że atak najlepszą obrona.

tylko dlaczego nie zasłaniają sie przepisami jak robią machloje albo każą sie po pijaku wozić po imprezach ,że o burdelach nie wspomnę ...:O

Gość SzokującaHistoria
Czy nie widzicie, że szanowny pan Rutkowski manipulował tą matką? Mówiła to co jej kazał, przecież ona kazała wszystkim wyjść z pokoju jak mówiła Rutkowskiemu że jej dziecko wypadło. Po prostu on nią tak kierował, żeby wyjść na swoje a policji zrobić koło d**y i żeby kasę zarabiać, żeby ludzie nie szli na policję tylko do pana wielkiego detektywa

Gość hee.
bo są wygodnii, lubią takie życie. A ważne sprawy? a co tam ważne sprawy ! kiedy się rozwiąże albo umorzy śledztwo, co tam. po co to komu.

Czy nie widzicie, że szanowny pan Rutkowski manipulował tą matką? Biedna :( I pewnie to nie ona uśmierciła o dziecko, pewnie nie ona zaniosła je na gruzowisko i to nie ona kłamała jak z nut i postawiła na nogi całą Polskę :(

Gość hee.
i ja bym wolała iść do niego i płacić mu zajebistą kasę która by mu się należała niż liczyć na policję która nawet kradzionego roweru szuka pół roku.

no fakt ZMANIPULOWAŁ czyli wymyślił ze kaze sie jej przyznać do czegoś czego NIE ZROBIŁA(?) idz spać dziecko :O

Gość hee.
noo to jest straszne, przecież on jej kazał powiedzieć prawdę, to dla niej straszne przeżycie. Co za facet no !nie liczy się z jej kobiecą delikatnością. Co za tępe społeczeństwo.

Gość Iśka 12
Ploicja pokazała jak jest opieszała. Rutkowski zrobił kawał dobrej roboty. Oczywiście ,przy okazji troche zrobił lansu dla siebie ale jak najbardziej nalezało mu sie. Teraz na 100% będa chcieli mu dokopac. Już napewno wytkną mu co tylko będzie mozliwe.Oby tylko nie okazało się , że on dostanie większa kare niz "bidulka" Katarzyna.

jednak jest znany jako skuteczny detektyw może nawet bez licencji kiedy mu odebrali licencję i w jakich okolicznościach ? sprawdźcie przy jakiej sprawie :) śmiech na sali skuteczny nie skuteczny , kto pracuje w policji ? przecież to tak samo jak w innych dziedzinach są tacy którzy węszą i ci którzy innej pracy nie mogli znaleźć w sosnowcu byli ci drudzy .

Gość SzokującaHistoria
Do psychiczna myszellina: Nie broniłam w żadnym punkcie matki w swojej wypowiedzi, po prostu chciałam Wam ukazać, że Rutkowski nie jest tu bez winy, bo utrudniał śledztwo policji. A matka jak najbardziej powinna ponieść karę i to najsurowszą razem ze swoim mężulkiem i przestać grać, jak to bardzo cierpi i że nikt jej nie rozumie

Gość pOLACY NIE GĘSI I SWÓJ ROZUM
MAJĄ !:O :O Maja i widzą ,że liczyc na baszych stróżów prawa nie możemy niestety! Faktycznie ,kradzież umożona z powodu małej szkodliwości ,rower ukradli ,sprawa umożona,portwel z papierami zwineli w autobusie to po miesiącu dokumenty odesłali poocztą a policjant do mnie mówi no to o co chodzi ...:O :O w duu pie mam taką policje ! RUTKOWSKI BRAWO!!!

Gość hee.
Albo relaksacyjny tydzień w SPA? a co należy się kobiecie ! a później zabierzmy ją do kina ! przecież ten straszny facet kazał jej powiedzieć prawdę! co za świnia noo..

Gość SzokującaHistoria
widać, że jesteście niedojebani i nie rozumiecie prostych zdań