Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czynna obywatelka III RP

Pani Kolenda - Zaleska w wywiadzie Rutkowski - Sokołowski

Polecane posty

Co sądzicie o jej zachowaniu. Moim zdaniem pokazała brak profesjonalizmu, stronniczość, przypuściła atak na swojego gościa i jawnie oceniła Rutkowskiego pokazując swoje zdanie. A przecież jako dziennikarka powinna ustalić fakty i pozwolić widzom samodzielnie wyciągnąć wnioski. Moim zdaniem to niedopuszczalne a TVN powinien ją zwolnić albo przynajmniej odsunąć od autorskiego programu skoro sie nie nadaje! Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/kolenda-zaleska-kontra-rutkowski-wykorzystal-pan-katarzyne-w--zal-mi-tej-kobiety-youtube_225775.html

Gość bulwers na całegoo
dla mnie to była totalna porażka. Zachowanie tej pani było chamskie i strannicze. Zwracanie uwagi rutkowskiemu ze wygląda jak policjant z majami wice w tych okularach było załosne. Co ona chciała tym osiągnąc??? Oczywiscie można sie nie zgadzać z metodami jakie stosuje rutkowski, mnie te metody też zbulwesowały ale żeby tak traktowac rozmówce????i to ma być dziennikarka????? zachowała sie jak jakas plotkara z osiedla a nie profesjoanlna dziennikarka

Gość rewrwtrtewwwtr
oczywiscie,ze powinni ją wywalić,zero profesjonalizmu i na dodatek brak kultury! Nie dopuszczalne :O

Dlaczego akurat żal Ci jej? Przecież jej zachowanie było niezgodne z jej rolą w programie! Pojechała po Rutkowskim, wyraźnie pokazała co o nim myśli, sama go napiętnowała i zgadzała sie ze wszsytkimi twierdzeniami Sokołowskiego. TO takie nie-dzienikarskie. Mam wrażenie, że TVN kreuje coraz większe miernoty i nieprofesjonalistów na celebrytów.

Gość normalnie prowadzila ten
program, znaczy normalnie z punktu pogladów TVN/PEŁÓ/Gazety Wybiórczej. czyli bronic przestepców, degeneratów i aferzystów

Ja na miejscu Rutkowskiego jak zaczela tak jechac na niego to bym wstala i wyszla. Zachowala sie jak wariatka

zal mi jej ze jest taka glupia,nieprofesjonalna ''dziennikarka'' pokazala taka zenade ze nigdy jeszcze nie ogladalam tak chamskiego wywiadu,

Gość moniśkaa
brak profesjonalizmu wydawać by się mogło u profesjonalnego dziennikarza. porażka tej pani

Gość Venusik83
Miałam okazję poznać Kolendę-Zaleską podczas zajęć prowadzonych przez nią na uczelni. Byłam w szoku jak nieprofesjonalna jest to dziennikarka, a teraz pokazała to całej Polsce.

Gość to nie brak profesjonalizmu
tylko specjalne dzialanie zeby uczciwych ludzi zniszczyc a degeneratow bronic

Gość mam ochotę na miętusa
to Kolęda robi na uczelni ????

No wlaśnie K-Z na uczelni? Przecież ona nawet nie ma kierunkowego wyksztaćłenia? To teraz osoby po filologii uczą przyszłych dzienikarzy jak być dziennikarzem, a Cichopki i Mroczki może jeszcze będą uczyć jak być aktorem???? Co za czasy!

Gość co za babsztyl
Porabalo ta babe!!! ona broni ta dziewczyne jakby to jej corcia byla, jak jej zal to niech spada ja do pierdla pocieszac!!! BRAWO RUTEK!!!!! spoko gość jestes.