Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOWA90

DEPILACJA PASTĄ CUKROWA

Polecane posty

Gość NOWA90

HEJ MAM PYTANIE DO WSZYSTKICH UŻYTKOWNIKÓW . CHCIAŁABYM SPRÓBOWAĆ SWOICH SIŁ PRZY DEPILACJI PASTA CUKROWĄ. MAM JUŻ WPRAWĘ I CHCIAŁABYM PRZYJMOWĄC POTENCJALNYCH KLIENTÓW U SIEBIE W MIESZKANIU OCZYWIŚCIE STANDARDY CZYSTOŚCI I HIGIENY BYŁYBY ZACHOWANE. MOJE PYTANIE JEST TAKIE CZY ZGODZILIBYŚCIE SIE NA TAKĄ WIZYTĘ OCZYWIŚCIE BIORĄC POD UWAGE FAKT ŻE W SALONIE DEPILACJA ŁYDEK 80 ZŁ A U MNIE NP 40 ZŁ.

Gość o nie nie
Nie. Chyba, że właśnie ktoś by mi szczerze polecił i namówił.

Gość NOWA90
DZIĘKI ZA OPINIE:) ALE PROSZĘ O WIĘCEJ:)

Gość jtpjwdwt
skąd Ty wziełaś tą cene za depilacje łydek?u mnie za całe nogi płace 65 zł i wiem,że robi to wykwalifikowana,dyplomowana kosmetyczka,do Ciebie bym nie poszła,brzydziłabym się:O

A co tu się brzydzić czy nie brzydzić????????? Depilację pastą cukrową nie musi robić wykwalifikowana kosmetyczka, bez przesady! Nie jest to żadna sztuka przecież. Pasty cukrowej można używać samej w domu tak samo jak maszynki do golenia czy depilatora! Przepis na pastę cukrową i sposób jej użycia znajdziecie na tipach http://goo.gl/WKSpm

Gość gerehtrj
nie poszłabyam ;/ wolę wizytę u kosmetyczki, która zrobi lepiej. 40dychy za łydki -,- zwariowałaś?

Gość NOWA90
jtpjwdwt POPATRZ NA SRTONACH SALONÓW KOSMETYCZNYCH GDZIE ZA DEPILACJE CAŁYCH NÓG BIORĄ PO 140 ZŁ WZWYŻ. MÓWIĄC ŻE BYS SIĘ BRZYDZIŁA NIE PODAJĄC KONKRETNYCH POWODÓW TO TROCHĘ NIERACJONALNE

Gość jtpjwdwt
skad ty te ceny bierzesz dziewczyno:-D:-D

czemu nie, jak masz wprawę to spoko może ci się to udać, poza tym wiesz jest też wiele innych zawodów, gdzie kobiety przyjmują w domu, albo dojeżdżają do klienta, jak fryzjerki więc może ci się to udać. Ale fakt jak cię koleżanki wypromują może być łatwiej.

Gość Finka34
Powiem szczerze, że ja na taką depilację bym się nie zdecydowała. Byłam na depilacji pastą raz w życiu u kosmetyczki w Opolu, nigdy więcej tego nie powtórzę. Efekt był nietrwały, a depilacja robiona w złych warunkach. Mam uraz do depilacji wykonywanych w salonie. Teraz wolę robić depilację w domu. Mam wosk do depilacji z hb, który sprawdza się bardzo dobrze. Mówię Wam- szkoda pieniędzy na depilacje w salonie!

Gość gość
no właśnie bo to trzeba umieć zrobić, jak ja chodziłam na depilację pastą cukrową to byłam zadowolona z efektów, ale jest naprawdę niewiele osób, co to potrafią zrobić dobrze.

Gość gość
mam podobne zdanie samej to nie bardzo, możesz się tylko poparzyć a to nic przyjemnego. Poszukaj kosmetyczki, co taki zabieg robi, a na pewno będziesz zadowolona, ja sama chodziłam dlugo do gabinetu na taką depilacje i bardzo sobie chwaliłam.