Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnaijeszczedziwniejsza

czy pozwolic

Polecane posty

Jestesmy z mezem juz ponad 11 lat w tym prawie 5 po slubie. Maz jest super kochankiem sprawia mi ogrom przyjemnosci zawsze czyms zaskoczy wymysli cos nowego,ma bardzo wysoki temperament. Jednak bylam jego pierwsza partnerka seksualna ja wczesniej mialam dwoch partnerow i zastanawiam sie czy to mu wystarczy i co bedzie w przyszlosci moze bedzie chcial sprobowac z inna mowi ze nie i ze nie ma problemu z tym ze ja mialam kogos on nie ale moze dac mu dyspense moze niech zobaczy jak to jest z inna nabierze jakis nowych doswiadczen. Wole zeby teraz za mlodu sprobowal niz za iles lat ma skakac na boki co o tym myslicie? Mamy 27 i 28 lat.

Gość natalunia fajna niunia
kobieto oszalałas niepozwalaj jemu na to bosie jemu spodoba i cić zostawi dla tamteja potem będzieszżałowała że pozwoliłaś

w nocy obudziłam się, bo wydawało mi się, że ktoś puka do drzwi. otworzyłam oczy i zobaczyłam swojego faceta klęczącego nade mną ze sztywnym penisem w dłoni i pukającego mnie tym sztywnym członkiem w czoło. zapytałam, co on robi, a on odpowiedział spokojnie, że tak tylko się bawi. a najgorsze jest to, że przyznał się do tego, iż robi to prawie każdej nocy i w ogóle zdziwiło go to, że się dopiero teraz zorientowałam

hahaha dobre podszywaczu dobre usmialam sie