Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitch

Zdrada inaczej.

Polecane posty

Tak sobie kiedys myslalam. O zdradach. Ale tych lekko nietypowych. Czy uwazacie za zdrade, gdyby wasz partner przespal sie z kims swojej plci? W koncu mezczyzna nie moze dac tego kobiecie, co druga kobieta. I tym samym - kobieta nie da facetowi tego, co da mu inny facet. Pytam osoby ze sporym horyzontem myslowym.

Gość zabójca Twoich marzeń
Każdy facet Ci powie, że własna żona z inną kobietą to nie zdrada...to marzenie :-)

Gość Herr Thomas
Pytam osoby ze sporym horyzontem myslowym. a ty posiadasz taki horyzont?:)

Gość To nie jest zadna zdrada inacz
Jesli nie chcesz zeby Twoj partner spal z kims innym, nie ma znaczenia czy ten ktos jest stary, mody, gruby, chudy, ladny, nie, czy jest facetem czy kobieta

Herr Thomas - nie wiem. Troche pewnie tak. Staram sie poszerzac ten horyzont. Nie jest zle w kazdym badz razie :P

Gość do gliii
czyli autorki- sadzac po fotce jestes idiotka

zabojca - tutaj chyba masz racje. Moj chlopak jakos specjalnie sie nie obawia tego, ze moglabym przespac sie ze swoja przyjaciolka. I tylko dopytuje, jak sie z nia widze - czy cos bylo. :D co Wy macie w tych glowach, faceci .. :P to nie jest zadna zdrada inaczej - ja podzielam Twoj punkt widzenia. Co oznacza, ze az tak otwarta na rozne doswiadczenia nie jestem.