Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorekzielony

zakup ubrań o rozmiar mniejszych motywacją do odchudzania?

Polecane posty

Gość kolorekzielony

witam. zastaniawia mnie czy zakup upatrzonych ubrań o rozmiar za małych moze dzialac motywująco do odchudzania. zaczelam wlasnie odchudzanie, czuje ze mam duzo sily do tego.zastanawia sie czy na psychike dzialalo by powieszenie w widocznym miejscu upatrzonej wczesniej sukienki, czy patrzac na nia w chwili zalamki latwiej byloby powstrzymac sie przed zjedzeniem batona czy pol tabliczki czekolady... kobietki, czy mialyscie podobnie? myslicie ze moze to zadzialac?

Gość mylamyla
a ja sądzę że może to być pomocne. widzisz nagrodę która czeka za wszelkie wysiłki i wyrzeczenia.

Gość defencis
sposób autorki był dla mnie jedną z wielu motywacji do odchudzania. mnie się udało schudnąć około rok temu, i do tej pory pamiętam tę euforię po założeniu sukienki ktora przed odchudzaniem była 2 rozmiary za mała:)

Gość kolorekzielony
niedawno upatrzylam w galerii taka sliczna tunike, jednak ta ktora zostala jest niestety rozmiar przyciasna... nie zebym nie wbila sie w nia calkowicie,po prostu jest na mnie taka dosc opieta... a bardzo mi na niej zalezy bo jest piekna po prostu:) zaczelam dzis odchudzanie, moje zasady to zadna konkretna dieta, zdrowe i malo kaloryczne posiłki, do tego ćiwczenia np jazda na rowerze, aerobik. wiele razy zabieralalam sie za odchudzanie, tym razem jednak mam do tego dobre podejscie. dodatkowa motywacja jest planowany w wakacje wyjazd z chlopakiem nad morze:) a sukienka bylaby tylko taka widoczna nagroda za wytrwałośc:)

Gość a moim skromnym zdaniem....
na jedną osobę może zadziałać, na inną nie...

Gość terracota
moze nie zadzialac... jak schudniexz nie tam gdzie potrzeba i fason nie bedzie pasowal :P