Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DARIA1234567

Jak odzyskać faceta? ...

Polecane posty

Gość DARIA1234567

Jak odzyskac faceta? Oklamalam go, po czym sie przyznalam. On jednak odszedl... ale ja bede walczyc ! Tak latwo sie nie poddaje:) Mimo, ze on mowi, iz to wszystko moze byc daremne... Bede probowac ! Kobitki znacie jakies sposoby itp? jak moge pokazac, ze mi zalezy, ze zaluje? poza slowami... Raczej chcialabym to pokazac czynami !!!

Gość DARIA1234567
po prostu skłamałam! oszukalam go, mialam siedziec w domu, a wyladowalam na imprezie o 12 rano do domu wrocilam, jeszcze pijana ... :o i co tu poczac! mu chodzi o to glownie, ze go oklamalam, a nie, ze imprezowalam, chociaz i z tej strony rowniez przytyki sa. A on taki charakterny chlop z zasadami. Wczoraj zalamana caly dzien plakalam:( ale dzis postanowilam- trzeba sie wziac w garsc i walczyc! tylko jak? zawsze to ja zostawialam swoich partnerow :(

Wątpie że uda się Tobie odzyskać jego zaufanie. Ale widzę że dla Ciebie nie tyle problem polega konkretnie na rozstaniu ale na tym że to on zostawił Ciebie a nie Ty jego.

Gość DARIA1234567
Nie! w tym, az tk duzego problemu nie widze... Na pewno jest mi dziwnie, nie wiem jak mam sie zachowac, co robic? a zalezy mi bardzo ! ale nie moge sie zalamac, taka juz jestem, ze do przodu zawsze staram sie isc! wiem ze bedzie ciezko:( ale wlasnie o to mi chodzilo - co zrobic aby mu pokazac ze naprawde mi zalezy? zawsze jak cos odwalilam swoim bylym to mialam to gdzies i walilam udawana skruche, a teraz naprawde zaluje i chce to naprawic:(

Gość ale nudzisz
Fajnego masz faceta. Ups... miałaś. Ile masz lat?

Gość DARIA1234567
ja 22 on 32...

Gość ale nudzisz
No i wszystko jasne! Emocjonalnie niedorozwinięta. Ty lubisz szaleć, a on myśli o stabilizacji. Nie będzie przecież całe życie czekał na to, aż się wyszumisz! Przemyśl to i nie mówię tak, by cię obrazić.

Gość gość
Dużo osób udziela rad typu czas leczy rany itd., ale w mojej sytuacji to było nie do wykonania. Rozstałam się z mężem, mamy wspólne dzieci, niby jak to wyrzucić z pamięci? Ja po prostu powiedziałam sobie, że zrobię wszystko by on znowu był ze mną. I nie żałuję. Zamówiłam na niego urok miłosny ( strona chyba http://urok-milosny.pl) czekałam trochę czasu, ale powrócił. I traktuje mnie lepiej niż wcześniej.