Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka321

Kartka walentynkowa

Polecane posty

Gość kafeterianka321

Czy wysłanie byłemu facetowi kartki walentynkowej mailem, to poniżenie? Rzucił mnie po bardzo krótkim związku, ale chciałabym mu pokazać, że mi zależy, bo naprawdę tak jest :) Myślicie że warto spróbować? Nie chodzi mi o żadne wyznania miłosne, ale coś w stylu "tęsknię"

Gość kafeterianka321
Poradźcie :) Jeśli jestem głupia to też chcę to usłyszeć, żeby się nie pogrążyć :)

Gość kafeterianka321
Nazywam poniżeniem dlatego, że to on ze mną zerwał i zerwał kontakt ze mną. Starałam się do niego dodzwonić, ale nie odbierał. Minęły 2 tygodnie, on dalej milczy, a ja o nim myślę. Chcę to zrobić, ale rozum mówi, że się narzucam, bo on nie chce mieć ze mną kontaktu.

Ja bym jednak nie wysylala zadnej kartki. W koncu facet dal ci jasno do zrozumienia. Po co jeszcze bardziej pokazywac mu, ze ci na nim zalezy?

Gość kafeterianka321
Wiem... Ja głupia mam nadzieję, że do mnie wróci. Szybko się zaangażowałam w tę znajomość, bo bardzo okazywał mi swoje zainteresowanie. Z dnia na dzień się rozmyślił. Powiedział, że spotkał byłą, że nie chce z nią być, ale nie może zapomnieć. I zerwał ze mną kontakt. MIałam nadzieję, że jak pokażę że mi zależy to postanowi spróbować...

Gość okrągłe 30 urodziny
oszalałaś? on się nie odzywa a ty mu zyczenia chcesz wysłać? żeby się śmiał z ciebie?:(

Gość kafeterianka321
Macie rację, człowiek to czasami wyłącza mózg jak wchodzą w grę uczucia ;/ Zdziwiło mnie jego zachowanie, zerwanie. To nie żaden szczeniak, facet ma 29 lat. Dlatego wmawiam sobie, że może coś się stało, że może da się naprawić. Ale macie racje, nie ma co robić z siebie wycieraczki. Odzywałam się, więc jakby chciał to by też się odezwał

Gość kafeterianka321
aaaa ciągle o tym myślę...