Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RitaRita

Hotele w rzeszowie

Polecane posty

Gość RitaRita

Znacie jakieś fajne i tanie hotele w rzeszowie. Jak tak to podajcie nazwę i ile za jedną dobę zł ? ? :]

Gość RitaRita
Żeby wogóle obsługa była miła i blisko do centrum miasta . A zależy mi żeby ktoś kto już korzystał powiedział mi co nieco. I ile za jedną dobę zł ? Z góry dzięki

no z tego Hotelu masz jakies 15 min drogi piechota do rynku, obsluga jak i sam hotel w 100% super

Gość RitaRita
A jakiś adres czy jakąś stronę www możesz podać bo nie mogę nic znaleźć o tym hotelu

Gość RitaRita
...

Gość gość
Jedną z najtańszych opcji, które znam i mogę polecić w okolicach Rzeszowa jest hotel http://www.hotelukroczka.pl/Pokoj-2-osobowy-4, za pokój 2 osobowy płaci się 130 zł, pełny pakiet, wygodne łóżka i świeża pościel. Hotel dodatkowo posiada wspaniały ogród gdzie rano zawsze można zjeść i odpocząć.

Gość angela324
Też korzystałam z ofert w hotelu Ferdynand i potwierdzam, że się opłaca :). A na dodatek mają pyszne śniadania!

Wysokiej klasy godny polecenia jest hotel Hetman w Rzeszowie. Ile za dobę? Kwestia terminu, na jaki okres, jaki pokój, itp. itd. http://www.hotelewam.pl/623-hotel-hetman-rzeszow.html na stronie masz cennik robiąc symulację rezerwacji. Ponadto jeśli ktoś chce zorganizować konferencję, szkolenie - warto tu salę zarezerwować, gdyż mają do wyboru aż 8 sal. Hotel jest w centrum, co też jest dla wielu udogodnieniem.

Gość CroC
Hotel Ferdynand Ceny w zależności na ile nocy chcesz. Wejdź na ich stronę a na pewno znajdziesz promocję dla siebie :) www.hotelferdynand.pl

Gość gość
mi sie bardzo z kolei podobalo w Białej Podlaskiej w hotelu Delfin, w to miejsce warto sie udac. Bardzo dobrze przygotowane pod konferencje czy szkolenia

Gość gość
To jeszcze zależy ile dla Ciebie to jest bardzo tanio. Ja jeśli gdzies wyjeżdżam to raczej nie patrzę aż tak szczegółowo na ceny, oczywiście z głową, ale wolę się wyspać w dobrym hotelu niż szlajać sie niewiadomo gdzie, dlatego jeśli chciałbyś wypocząć to moim zdaniem dobrym rozwiązaniem jest www.hotelukroczka.pl