Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tvn2424

MOZE MAMA MAGDY MOWI PRAWDE A MY JUZ WYDALISMY SAD?

Polecane posty

Gość nie mogła zostać napierw
ale nie wiesz koleżanko dda, czy ona to dziecko zamordowała. Jak narazie obiektywne fakty mówią o tym, że dziecko jej upadło. Ktoś na kaffe zadał pytanie, czy nie głupio teraz tym, co broniły matki. A dlaczego miało by być mi głupio? Dlatego ze wierzyłam w człowieka? Mogła być zawiedziona, poczuć się oszukana. Chociaż, ja na szczęście, nie jestem w centrum tej sytuacji, więc nie wiem czy mogę sobie uzurpować prawo, do poczucia bycia oszukanym. Jak w takim razie mogą się czuć np. dziadkowie tej dziewczynki? Zdecydowanie głupio by mi było, gdybym bez znajomości sprawy, na oślep rzucała oskarżeniami, a one nie znalazły by potwierdzenia. Zachowanie matki dziewczynki jest dla mnie niezrozumiałe. Wręcz demoniczne. Mówię o tym, co zrobiła z ciałem, o tym że wymyśliła całe to pzredstawienie. Nie wiem czy wszystko też można tłumaczyć szokiem. No ale właśnie nie wiem. Więc nie osądzam

* mogłam, nie mogła

Gość tvn2424
ja uwazam ze ona siadla psychicznie zostawila tam dziecko bo =popadla w obled normalna matka uszanowala by cialo dziecka,nawet sa wypadki ze mama nie chce pozwolic zakopac trumny z dzieckiem malo sie slyszy ze matka sie rzuca na trumne i placze ale sa wyjatki,sa sytuacje ktorych nie rozumiemy i nieakceptujemy dlatego sa psychologowie i psychiatrzy bo nam sie cos moze nie miescic w glowie a takiemu psychologowi a i owszem sytuacja jest napweno nieprzecietnie smutna

wiemy z różnych relacji, ze matka dziewczynki była skonfliktowana z teściową jak i swoją mamą. Chodziło głównie o sposób, w jaki zajmowała się Magdą. Może w tej całej potwornej sytuacji, bała się osądów rodziny? Ze właśnie nikt jej nie uwierzy ze to był wypadek?

potwór z bagien,ja tez jestem DDA- łatwo Wam pisać :mogła nie rodzić , oddać itp itd ale presja otoczenia , rodziny zrobiła swoje!! fajnie , że macie na tyle silną psychikę , że zawsze robicie to co Wam serce czy rozum podpowiada ale zrozumcie , że nie wszyscy tak mają!!!! pozornie można się trzymać a tak naprawdę być wrakiem"psychicznym" zdarzył się wypadek , spanikowała, pomyślała że teraz to dopiero ją zlinczują, że tak jak mówili jest złą matką, złym człowiekiem, wymyśliła całą szopkę ale nie sądziła , że tak daleko to zajdzie, w końcu rodzina zaczęła ją wspierać , przytulać itp i nie wiedziała już jak z tego wybrnąć...

Gość tvn2424
no wlasnie tez tak uwazam

Lijonka - a może to był właśnie pierwszy raz, gdy ta rodzina zaczęła ją wspierać i przytulać? Dobrze napisałaś. Zgadzam się z tobą w każdym słowie.

Gość tvn2424
Nie wyobrazam sobie tej sekcji :(