Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura26

Od rana kilku dni strasznie przeżywam co wykaże sekcja Madzi:(

Polecane posty

Gość Do Małointeligentny tepak
A skąd wiesz, że mnie inne nie interesują??!!!!!!!!!!!!!!! Yyyyy przeżywam normalnie jak każdy człowiek nie psychopata, tylko psychopata sra na to, ma znieczulicę i żyje tylko swoim życiem!

"a kto napisał, że 12 lat to nie szkoda? że to co innego??" To poczytaj dokładnie. "To fakt że wypranym z uczuć i empatii ludziom żyje się łatwiej..głupim też na pewno łatwiej" Wreszcie coś z sensem napisałaś. Brawo. Wiadomo, że głupim i niewrażliwym żyje się łatwiej

a co to znaczy, ze "przezywasz normalnie"?:D To sa jakies wytyczne co do tego jak normalni ludzie maja przezywac, a jak nie?

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
No tak, ta tragedia wstrząsnęła polsim społeczeństwem, bo matka skłamała, bo aktywnie poszukiwali dziecka i to jest powód do zbiorowej histerii...

"Yyyyy przeżywam normalnie jak każdy człowiek nie psychopata, tylko psychopata sra na to, ma znieczulicę i żyje tylko swoim życiem!" Po pierwsze jest tyle definicji słowa "normalny" co ludzi na świecie. A po drugie jak upieramy się by używać słowa "normalny", to ty się do tego grona nie zaliczasz,normalna jest osoba, pomiędzy rozhisteryzowaną panienką jak ty, a zimną suką.

Jakby się mi się chciało to z dzisiejszego dnia znalazłbym sto gorszych tragedii, niż śmierć jakiegoś bachora. Ale nie ta sprawa stała się medialną zabawą...

Gość może ktoś pomoże dzieku?
Mam gorszą tragedię-chłopiec 7 miesięcy walczy z nowotworem. interesuje Was to?

do może ktoś pomoże dziecku takie tragedie nikogo nie interesują, mają zbyt mało medialny wydźwięk.

'Do Małointeligentny tępak Każdy kto to przeżywa jest normalny i wrażliwy na ludzką krzywdę, a jeśli ktoś tego nie przeżywa to jest taki jak ta matka Madzi, psychol!' przeżywa, czyli co? klika co chwilę na wiadomości, żeby sprawdzić czy są już wyniki sekcji w międzyczasie snując domysły na kafe jakie będą? to nie przeżywanie hieny, ani wrażliwość - to inny rodzaj patologii

To nadajmy jej bardziej medialny wydźwięk-chociaż tutaj. Internet to ogromne medium! Zainteresujcie się tym! Ten chłopiec ma dopiero 7 miesięcy-jego Wam nie żal???

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
żal nam. Bardzo. Ale net nie nada temu tematowi takiego rozgłosu jak np. tvn;-/ Napisałam raz na tamtym topiku co trzeba zrobić. Zrób i napisz.

Gość Do małointeligentny tępak
Napisałam że normalnym jest to przeżywać!!!! a nie, że ja przeżywam normalnie, i każdy kto to przeżywa jest normalny a jeśli ktoś ma to w dupie to jest zimnym wypranym z uczuć psycholem!! Nie jestem tez rozhisteryzowana, po prostu strasznie żal mi dziecka, widze tez tragedię tej kobiety i wadliwość naszego systemu, luki w państwie! chorymi dziećmi tez się przejmuje i każdym cierpiącym dzieckiem Do może ktoś pomoze dzieku: A Ty pomogłaś temu dziecku? czy może chcesz coś komuś udowodnić?"? Jak można pomóc dziecku choremu na raka jak nie można wyłożyć kasy?? co zrobiłaś? jak pomogłaś? czy tylko wściekało Cię pisanie o Madzi?? W ogóle trzeba byc pojebaną żeby wejść z innym dzieckiem na wątek o zupełnie innym dziecku!

Gość a ja wam powiem tyle
że takie przypadki kiedy matki zabijają dzieci zaraz po porodzie albo w wyniku depresji poporodowej zdarzają się czesto tylko nikt o tym nie mówi tak głośno... ta sprawa została tak nagłośniona bo podano że to porwanie, a wtedy media moga duzo pomóc i nalezy jak najwięcej o tym mówić... a na zabójstwo po porodzie jest nawet osobny paragraf w prawie łagodzący wymiar kary...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyy
Bez jaj. Jeszcze chwila a otworzę lodówkę a tam wyskoczy info o Madzi. Kur*wa uszanujcie może tą dziewczynkę i przestańcie sie podniecać!

Gość Do małointeligentny tępak
zgadzam się z a ja wam powiem tyle, ale widzisz tego niektórzy nie rozumieją bo nie myślą, jak mówiłam łatwiej się żyje głupim, niemyślącym o niczym zimnym znieczulonym ludziom...

Gość DoDiDo
anonim6908: Panie Krzysztofie, czy ma Pan kontakt z Bartkiem? detektyw_RUTKOWSKI: Mamy kontakt z Bartkiem na bieżąco. Dziś będę się z nim widział. Chłopak musi dojść do siebie, doznał ogromnego szoku, stracił dziecko i żonę, którą kochał. Z moich spostrzeżeń wynika, że Bartek będzie starał się jej pomóc. Więcej http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/czat-z-detek tywem-rutkowskim-na-sepl-zapis-czatu_225978.html?cpage=3&#co mment_list_container patrzcie ,dzis byl czat z rutkowskim Bartek bedzie pomagal żonie;/;/;/ zbeszczescila zwloki,oszukala polske a on jej pomoże

Do do małointeligentny tepak napisałam do nich maila z pytaniem jak można im pomóc i teraz czekam na odpowiedź. napisałam tu bo skoro tak Was przejął los Magdy to liczyłam że naprawdę macie dobre serca i spróbujecie pomóc temu chłopcu. ale widzę że ta banda wrażliwych z Tobą na czele to tylko zwykłe przekupy szukające taniej sensacji i nikomu nie pomagacie tylko dużo dużo dużo mówicie o pomaganiu. gratuluję wrażliwości!

Gość Jak się cieszę
że mam normalne życie w którym mam swoje własne problemy i nie muszę się podniecac byle czym :D

Gość Autorko jesteś beznadziejna
Napisałaś i ile poczekałaś na rekację? zaczęłaś wrzeszczeć, że tylko o Madzi, że nic Was nie obchodzi itp Myślę, że Ciebie ten chłopiec nie interesuje tylko chciałaś pokazać ludziom przejmującym się sprawą Madzi, że tak na prawdę nie są wrażliwi, jakie to chamskie i płytkie z Twojej strony, jesteś CHORA, lecz się!

Gość oioioioioio..........
Do Małointeligentny tępak " a kto napisał, że 12 lat to nie szkoda? że to co innego??" Ano...tutaj masz.... :O laura26 "aa tam medialna,ja mam to gdzieś,że madialna.Po prostu tak maleńkie bezbronne dziecko jest zdane tylko na rodziców,na dorosłych a co tutaj się wydarzyło??najbliższa jej osoba ją zabiła 12-latek to już inna sprawa...Tego maleństwa chorego na nowotwór też piekielnie mi żal." Autorce zycze, zeby ktos skopal jej dziecko, kiedy dorosnie do wieku lat 12 :P