Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fadfadfadf

Magda zginęła od urazu głowy

Polecane posty

Gość gabkamski
uderzenie tępym narzędziem nic nie znaczy ja bym nie robil jeszcze ofiary z matki, dziecko moglo zyc kiedy je zakopywala i sam fakt tego co zrobila w glowie sie nie miesci

Gość naaaaaananannananana
mogła je uderzyć specjalnie ,albo tez cinąć dzieckiem o podłoge

Gość To są wstępne informacje
Z tym urazem to może i prawdę ale w jakich okolicznościach on powstał??!!Ja nie wierzę że jej malutka wypadła!Moje dziecko nie z takich wysokości na głowę spadało i żyje.Kończyło się na guzach.Raz też mi spadł z łóżka bo już siedział i był wiercący to poleciał tyłem prosto na tył głowy.A łóżko mieliśmy wtedy wysokie.Raz spadł w mebli bo chwila nie uwagi a ten się wspiął!!!Też tylko guz.

Gość TakaSobieIdealnaJa
Dokładnie, tępy uraz głowy jeszcze nie czyni jej niewinną, bo raz powiedziała prawdę. Okaże się po całkowitej sekcji zwłok i badaniu sprawy.

Gość luuuuudzie
wy zwyczajnie chcecie zeby K.W okazala sie morderczynią,Jestescie nienormalni, żądni sensacji, gdybyscie mogli to ukamieniowalibyscie ją. wiecie dlaczego ona ukryla zwloki bo sie bala takich jak wy, wyobrazacie sobie jak musiala sie bac was??? do tego stopnia ze zasypala dziecko gruzem, oj odwaze sie powiedziec ze to wy OPINIO PUBLICZNA JESTESCIE WINNI TEGO ZE KATARZYNA W. ZBESZCZESCILA ZWLOKI SWOJEGO DZIECKA. TO PRZEZ WAS NIE ZADZWONILA PO KARETKE POGOTOWIA .

To badanie to były tylko zewnętrzne oględziny zwłok. Do ostatecznych wyników jeszcze daleko.

Gość hahahah
Skoro dziecko tyle razy ci spada to weź ty się nim zajmij a nie kurwa siedzisz w necie i samosądy wydajesz ty kretynko głupia...żebyś czasem ty nie była sądzona

Gość a moja coo
no dokladnie -moja córka ma 2 latka i ani razu z niczego nie spadla bo chodze za nią krok w krok.

@ luuuuudzie Ty jesteś nienormalna/nienormalny ... Ta biedna matka zamisast pomóc dziecku, pierwsze co wymyśliła, to jak pozbyć się ciała. Uknuła cały misterny plan a potem bezwzględnie wcieliła go w życie. Porzuciła zwłoki na gruzowisku a sama aktorsko grała przed całą Polską. Płakała przed kamerą, chodziła do kina na horror - mając jednocześnie świadomość, że małe blade zmarznięte ciałko jej dziecka leży zasypane gruzem. To psychopatka, a Ty z niej robisz ofiarę !

Ale nieważne jak Magda zginęła - przecież nikt nie obwiniałby matki o wypadek! Chodzi o szokujące zachowanie po wypadku!Dlaczego nie szukała pomocy?Dlaczego odegrała tą szopkę?Dlaczego zakopała córkę? Do tego była poczytalna!

Gość fadfadfadf
Bała się raczej reakcji rodziny a nie publiki... Bo gdyby w rodzinie wszystko było w porządku to nigdy byśmy się o tym wypadku nie dowiedzieli.

Gość niech może pokochają
[zgłoś do usunięcia] To są wstępne informacje Moje dziecko nie z takich wysokości na głowę spadało i żyje tak to jest jak się siedzi na kafe a nie zajmuje dzieckiem:D

Gość luuuuudzie
no ale o czym teraz kretynki bedą mowily?? matka nie zabila??? a taki piekny temat, to nic ze malo jej nie rozdziobaly swietoszki internetowe , to nic, najwazniejsze ze mozna kogos zniszczyc

Gość hahahah
nie chodziła tylko chciała iść jak już coś

Gość plac targowy9000
no wlasnie -dlaczego zakopala to dziecko pod gruzami a nie zadzwonila po karetkę?????????????

Gość .,.,.,.,.,
Bo wiedziała ze na kafe siedzą idiotki rządne sansacji, nie mające swojego życia ani problemów i chciała wam jakoś uzupełnić pustkę w waszym nudnym, nijakim życiu hahahah

Gość luuuuudzie
[zgłoś do usunięcia]AgentT @ luuuuudzie Ty jesteś nienormalna/nienormalny ... Ta biedna matka zamisast pomóc dziecku, pierwsze co wymyśliła, to jak pozbyć się ciała. Uknuła cały misterny plan a potem bezwzględnie wcieliła go w życie. Porzuciła zwłoki na gruzowisku a sama aktorsko grała przed całą Polską. Płakała przed kamerą, chodziła do kina na horror - mając jednocześnie świadomość, że małe blade zmarznięte ciałko jej dziecka leży zasypane gruzem. To psychopatka, a Ty z niej robisz ofiarę ! JESZCZE RAZ POWTARZAM BALA SIE TAKICH JAK TY, TAK BARDZO SIE BALA ZE UKNULA TAKI KOSZMARNY PLAN, ZE STRACHU PRZED WAMI I SWOJĄ WSPANIALĄ RODZINĄ. jakby sie nie bala to dzwonila by po pogotowie, ale i tak to by zycia dziecku nie zwrocilo, ale zupelnie w tym amoku zglupiala, bo przeciez zaraz wszyscy najblizsi powiedzą ze taka z niej niedobra matka, a moze tak niech kazdy pilnuje swego konca nosa i bedzie troche lepiej na tym swiecie. mowxie ze jestem nienormalny/na , mam to glęboko gdzies, ico wy tu kochające mamusie malutkich dzieci robicie??? jestescie tu zawsze, uwazajcie bo jeszcze wasze dzieci z okien wam powypadają przeciez nawet nie zauwazycie jak sie krzywda ktoremu stanie, bo trzeba zlinczowac K.W. moze i na was przyjdzie kiedys pora i bedziecie osądzone , wy wszystkowiedzące

Gość luuuuudzie
WIECEJ TU NIE WEJDE WIEC NIE TRUDZCIE SIE OBRZUCANIEM MNIE OBELGAMI. MAM WAS .............. PAPAPAPA

Gość niech może pokochają
to nic że własne dziecko własnie spadło z regały, mamusia siedzi na kafe i czeka na rozwój wypadków:D

Gość do LUUUDZIE
Święta racja człowieku. Amen

och ach ech, bała się opinii ludzi,a nie o swoje dziecko? żenada. Jak ja się poparzyłem, to mnie matka zawiozła na pogotowie, a nie zasypała żwirem pod jakąś ruiną. Tak jak ona postępuje psychopatka, a nie normalna matka - zwłaszcza, że plan był taki wyrafinowany, dokładny - i gdzie tu szok?

Gość Glissimdda
Zgadzam się z tym co napisał AgantT to byl misterny plan Dziecko musiało b.mocno być uderzone w głowę od upadku z rąk nie umarło by .

co też w uwadze powiedział specjalista od medycyny sądowej.

Gość wedlugggggg
Jackowskiego zostala zabita z premedytacja, czyzby sie mylil......?

Gość Zarzut matki dotyczy
NIEUMYŚLNEGO SPOWODOWANIA ŚMIERCI...NIEUMYŚLNEGO...A dlaczego nie powiedziała Bartkowi czy jak mu tam? Bo najwidoczniej chuja wiedział o niej i odziecku skoro znosił z nią martwe dziecko w wózku i co nie zainteresował się nawet że się nie poruszy? My o tragedi byliśmy informowani na bierząco i to z mediów które tę sprawę strasznie rozdmuchały...Nie twierdzę że matka jest bez winy...Ale do śmierci przyczynił się każy z tamtej rodziny...ŚWIĘTOJEBLIWY BARTEK, TEŚCIOWA OD 7 BOLEŚCI, I TEŚCIU KTORY SIĘ PAKUJE I UDZIELA WYWIADU KAŻDEMU KTO GO O TO POPROSI...Dziewczyna miała trudne dzieciństwo, PRÓBY SAMOBÓJCZE, gdzie wtedy była szanowna teściowa i reszta tego barachła...Obwiniali ją a skoro chciała oddać dziecko zanim się urodziło to chyba Bartek o tym wiedział i reszta tej śmiesznej rodzinki..Dlkaczego kazali jej urodzić i gnębić jaką to ona jest złą matką,żoną, człowiekiem....DZBAN NOSI WODĘ DOPÓKI MU SIĘ UCHO NIE URWIE

Gość stop zbiorowej psychozie
hej, przeciez te dyskusje zycia dziecku nie zwroca, polacy to sa jednak nekrofile, rozkochani w smierci, w zalobach narodowych, w budowaniu przydroznych kapliczek i wszechobecnym stawianiu zniczy