Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już pora

Wyprowadzka

Polecane posty

Gość Już pora

Witam Was... pewnie powtarzające się pytanie... Jak możliwie delikatnie powiedzieć rodzicom zwłaszcza mamie że prawdopodobnie wyprowadzę się w ten weekend?? Niby coś tam jej mówiłam i odpowiedziała tylko że to mój wybór... ale wiem że jej to nie w smak... Jakich porządnych argumentów użyć ...Mam już 21 lat już pora żyć na własna rękę

Gość Już pora
Hehe dzięki :P

Gość najnormalniej po prostu
Mamo, kupiłam mieszkanie. Jest gotowe do zamieszkania i w sobotę się wyprowadzam. Bardzo proszę pomóżcie mi w przeniesieniu rzeczy i zapraszam od razu na parapetówę, bo najlepsza parapetuwa jest na pudłach od przeprowadzki. Mama napewno się ucieszy, że jej dziecko jest juz na tyle dorosłe, że zarobiło na mieszkanie i samo daje sobie radę. :-)

Gość Już pora
Gdyby to było takie proste :P Wiem że nie może mnie zatrzymać ... ale mamy trudną sytuacje... rodzinna i mama powiedzmy oczekuję ode mnie pewnego rodzaju uzależnienia się co dla mnie jest to wykluczone gdyż nie rozwine się w tej miejscowości co mieszkam

Gość Już pora
Boska Lukrecja Wiem dlatego już postanowiłam tylko ją uświadomię ... :D A nie chciałabym bez słowa spakować się ot tak sobie jechać ;P

Wyprowadzka może być bolesna, ale to szansa na nowy i świeży start. Jednak samo męczenie się z wywożeniem rzeczy z miejsca w miejsce może przyprawić o ból głowy. Na szczęście może pomóc nam świetna firma przeprowadzkowa Japa & Co. Mają już tyle lat doświadczenia!

Gość gość
jestem ciekawa, jak to poszło, ale na pewno nie ma co za długo ukrywać takich rzeczy i niepotrzebnie się zbierasz, dobrze jest mówić wprost, to znacznie ułatwia sprawę.

Gość gość
też jestem ciekawa finału tej historii bo brzmi naprawdę ciekawie, już wszystko co przeprowadzki załatwione, a tu rodzicie jeszcze nie wiedzą.