Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaJaaaa

czy ja mam depresję???

Polecane posty

Gość załamanaJaaaa

czuje ze moje zycie jest bezsensu, nic mi sie nie chce , na nic nie mam ochoty, wszytsko mnie denerwuje, nie mam ochoty z nikim rozmawiac... poprostu wszytsko do kitu.. ;(((((( w nocy jak zasypiam mysle zeby sie juz nie obudzic ;(

Gość załamanaJaaaa
okolo 2 miesiecy... bywaja dni kiedy troche lepiej jest ale tylko na chwilke....

http://www.cpp.info.pl/index.php?go=beck1 Proszę bardzo ... wypełnij skrupulatnie i dostaniesz odpowiedz .. tu nie ma nad czym debatować czy masz czy nie.. To nie jest temat na forum czy dla Wujka dobra rada ... Wiem co mówię kilka lat walczyłem z poważna depresją i nie ma nad czym myśleć tu trzeba działać...Powodzenia

Gość h6jh6j
ja mam tak od 15 lat

Gość amelka3425
chorowałam na depresje i wtedy nie byłam w stanie pisać na kafe .Większość ludzi myli depresje z przygnębieniem . Wierz mi nie zdajesz sobie nawet sprawy jaka to straszna choroba ! Czujesz tak paniczny lęk że nie wiesz gdzie się przed nim schować .Najgorsze jest w twj chorobie to że nawet nie wiesz co jest przyczyną tego lęku ,

Gość amelka3425
gdy mialam napady lękowe nie wychodziłam z domu przez 3 miesiące . mialam kłopoty z przełykaniem tzn dusiłam się gdy chciałam coś zjeść czy napić się , nie mogłam przełknąć maleńkiej tabletki , W ciągu miesiąca schudłam 17 kg taka jest depresja !

Gość Orange son of good woman
mam 13 punktów