Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aJednak....

matka madzi mowila prawde

Polecane posty

Gość niiikitaaa
Niedługo to normalnie zrobią pielgrzymki w to miejsce gdzie znaleźli ciało Madzi... Wszyscy krzyczą jaka to straszna tragedia... A przecież tyle innych złych rzeczy na codzień się dzieje na świecie, przecież ile dzieci umiera z głodu itp... Ile jest bitych, katowanych, zaniedbywanych... A teraz wszystkie matki polki krzyczą jaka to straszna tragedia i wyzywają od morderczyń... paranoja... Ktoś tam wyżej mądrze przytoczył cytat: "Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień..." Sprawa jest w toku, pierwsze wyniki śledztwa wykazują, że rzeczywiście wersja matki jest prawdopodobna... Wiec po co inni się mądrzą? Lepiej poczekać na rozwiązanie całej sprawy a nie robić z człowieka potwora

Gość lidyta
Wiecie co? ja na miejscu Katarzyny popełniłabym samobójstwo poprzez powieszenie sie.Zlinczują ją,ona nie bedzie miała zycia w tym kraju.Pozostaje tylko samobójstwo.

Gość s.o.s
ta spraw przyćmiła całe wiadomości na pierwszych stronach... ale skąd miała w celi detergent? ktoś celowo podłozył

Gość klhlfsjgijkgalk
Zlinczuje durny naród, który od wymierzania sprawiedliwości nie jest. To był wypadek, nie zrobiła tego umyślnie!!! A to co się działo później było efektem strachu przed teściową i matką.

No i widzicie chciala sie zabic. Co wy na to?

Gość niiikitaaa
Ten cały naród to by jej jeszcze chętnie w tym pomógł... :/

Gość figa bez maku
To tylko wstępne wyniki sekcji. Zastanawiające jest to, że na początku patolog nie znalazł żadnych obrażeń na głowie dziecka, a teraz nagle znalazł się tępy uraz tyłogłowia, który nie podważa wersji o nieszczęśliwym wypadku. Myślę, że specjalnie nie nie mówią wszystkiego opinii publicznej.

Gość faffafafafaf
ja psa bym nawet nie pochowała w takim miejscu to jest tragiczne a jeśli ktoś w czasie takiej tragedii chce iść do kina na film to znaczy że nie ma wcale sumienia to znaczy że jego działanie było przemyślane wiedziała jak oszukać to tak jakby kierowca zabił dziecko i uciekł z miejsca wypadku jeśli się nie ma nic do ukrycia to nie ukrywa się zwłok a 22 lata to wcale nie taka młoda są przecież matki 16 letnie

Gość s.o.s
ten ojciec co zabił 2 miesieczne niemowlę i zgwałcił, to sie powiesił podawali w ub. tygodniu psychole sie targaja a my nie mamy czasu

Gość pytanie dlaczego
DZIWNE JA DZISIAJ RANO OK 5 SŁUCHAŁAM WIADOMOŚCI NA POLSAT NEW I MÓWIŁA DZIENNIKARKA ŻE ZNANE SA JUZ WSTEPNE WYNIKI SEKCJI ZWLOK KTORE PRAWDOPODOBNIE PODWAŻA ZEZNANIA MATKI - TAK POWIEDZIALA A OK POŁUDNIA OKAZUJE SIE ZE JEDNAK NIE? MOZE DZIECKA NIE ZABILA (W CO JA OSOBISCIE WATPIE) ALE NIE WEZWALA POMOCY, NIE PROBOWALA GO RATOWAC CO JEST ROWNOZNACZNE Z TYM ZE ZABILA

Gość mnie tez to dziwi...
'Zastanawiające jest to, że na początku patolog nie znalazł żadnych obrażeń na głowie dziecka, a teraz nagle znalazł się tępy uraz tyłogłowia, który nie podważa wersji o nieszczęśliwym wypadku. Myślę, że specjalnie nie nie mówią wszystkiego opinii publicznej. ' mi tez sie wydaje ze ktos tu nas robi w chuja...tak samo jak najpierw mowili ze matka dziecka chciala popelnic samobojstwo w areszcie polykajac tabletki, potem ze detergent, a teraz mowia ze to bzdura...policja dala dupy i tyle

Gość czczs
ja wam tylko powqiem ze ta kobieta bedzie miala niezle przejebane, zarowno w kicku jak i w realu nie bedzie miala zycia, bo ludzie ja zlinczuja. wyobrazcie sobie co bedzie jak wyjdzie z wieziebnia, chyba nie ma czlowieka w pl ktory nie znalby jej historii, ba nawet za granica wszyscy o niej wedza. i kto ja zatrudni , z czego bedzie zyla do kogo pojdzie, bez wzgledu na to co zrobila szkoda mi jej i nie zycze jej zle. owszem to co zrobila -jak oszukiwala ludzi to jest starszne i perfidne ale kazdemu nalezy sie druga szansa. brzydze sie tymi ktorzy krzycza: dozywocie!!!!!!!!!!!!!