Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskaweczka991

To może być ciąża ?

Polecane posty

A wiec sprawa jest tego typu :) Ostatni okres miałam 18 grudnia 2011 r :) . Cykl mam co 29-30 dni . Ponowny okres miałam dostać zatem tak 18-19 styczeń ale no niestety nie pojawił się . Współżyłam w dni płodne . Po jakiś dwóch tygodniach od planowanej miesiączki dostałam PLAMIENIA ( domniemam iż to były plamienia ponieważ nie przypominało to mojego normalnego okresu ) . Na początku leciała czysta krew , bez skrzepów przez jakieś 2 dni , następnie jakieś brązowe plamienia przez 1 dzień , a potem znów czysta krew , jasno-czerwona , znów bez żadnych skrzepów ;/ ... Nadmienię iż zawsze tak 1-2 dzień miesiączki miałam strasznie dużo tych skrzepów ;/ ... Dla pewności zrobiłam test ciążowy QUIXX płytkowy :) - wynik negatywny , jedna kreseczka . Tyle że nadal nie daje mi spokoju to PLAMIENIE ;/ jest bardzo , naprawdę bardzo skąpe ;/ , bolą mnie piersi , mam nudności ;/ . U lekarza nie byłam jeszcze bo nie wiem co o tym myśleć czy to może być ciąża czy nie ... Tylko ten test jakoś tak dziwnie że negatywny by wyszedł po takim czasie ... Co o tym sądzicie ?

Gość pierwszamama
poczekaj jeszcze pare dni i wtedy zrob test ponownie, moze masz za male stezenie hgc w moczu jeszcze

Gość nie jesteś w żadnej ciąży
problemy hormonalne, zdarza się to często

Gość pierwszamama
mnie licza ciaze z miesiaczki od 10 listopada a 10 grudnia, robilam test na 4 dni przed okresem i tez wyszedl negatywny, po kolejnych 10 dniach juz wyszedl inaczej;)

Do pierwszamama : Ale za male stezenie HCG po miesiacu od wspolzycia kiedy moglo dojsc do zaplodnienia ? I w dodatku po tym spuznionym okresie o 2 tygodnie ;/ ?