Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

fantazje erotyczne

Polecane posty

dziękować dziękować to się doczekałam , ale to potwierdza że osoby takie jak ja są tu tłamszone w zarodku

Gość Azzto
Niegrzeczne Dziewczątka ! Za taką grzeszną myśl , wypiełbyscie pupki. Otrzymały solidną , aczkolwiek sprawiedliwą porcję klapsów :)

Gość Azzto
Hehe w realu to by wyglądało całkiem inaczej ;)

Gość Azzto
Dla Ciebie Sweet , oprócz nauki całowania , zostawiłbym jeszcze pasek:) Potem kto wie.. takie rozgrzane wypię pupcie stanowią łakomy kąsek :)

Gość Azzto
DLa Kejt mam inną propzycję. Kejt z racj , ze jest grzeczniejsza przed zakosztowała by kutaska. No i w tyłeczek bym wetnął taką zabaweczkę by poczuła jak to jest mieć dwie dzuri wypełnione naraz :)

Gość Azzto
DO Kejt .. po oczach . Czy te oczy mogą kłamać ? :P

Gość Azzto
Sweet ,się ujawniasz jako rasowa sunia :)

Gość Azzto
Sweet no tak odrazu się nie da , wiekszy kaliber typu pejczyk , czy trzcinka zostawiamy na deser :)

Gość Azzto
Czuje ,ze Kate jeszcze , no mam nadzieje ,ze znów sie nie myle. Ze nie słyszałą swistu pejczyka i gorąca , kótre ją wypełnia, po każdym z razów. Wiec na początek mogłabys sie przyglądać jak Sweet dostaje swoją porcje przyjemosci.

no itu konkretne nowe propozycje usłyszałam:) Mój to mi tylko klapsy daje reszty się boi:)

Gość Azzto
Sweet bardzo nie ładnie:) "Pan" sie pisze i wymawia z dużej litery . Nad Toba trzeba popracować !! KONIECZNIE !!!!

Gość Azzto
Kejt ubolewam nad Twoją niedolą :) A jeszcze nie wpominałem o zabawach z woskiem. Wyobraż sobie taką pulsującą cipkę, kótra pragnie.. Kropelka po kropelce nawilżac gorącym woskiem ...

Gość Azzto
Sweet masz zadatki , masz :) nie brakuje Ci odwagi i krnąbrnosci :) Oswajanie Ciebie to cieżki kawałem chelba, ale stanowisz wymarzony materiał :)