Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała ale słodziutkaaa

fantazje erotyczne

Polecane posty

Gość Mała Helenka
Grzeslaw - siedzisz teraz w pończochkach:)?

01:06 [zgłoś do usunięcia] Grzeslaw Obrazek niegrzeslaw@tlen.pl'; Zaraz powiesz, że jestem trans, bo mam je teraz

Gość Mała Helenka
Grzeslaw - skoro to lubisz to Twoja sprawa, przecież tak nie wychodzisz do ludzi, prawda;)?

Gość Mała Helenka
Grzeslaw - a gdzie je kupujesz? normalnie w sklepie z bielizną czy w sex shopie?

Dla mnie pończochy są wygodniejsze od rajstop, a tym bardziej "wstydliwej" bielizny:)

Gość Mała Helenka
Grzeslaw - ale Twoje fantazje odnoszą się tylko do rajstop i pończoszek?

Nie! Kobieta w pięknej białej koronkowej bieliźnie z pasem obssesive garter belt:)

Nie! Kobieta w pięknej białej koronkowej bieliźnie z pasem obssesive garter belt:) i gładkich białych pończochach z szeroką koronka

Gość Częstotliwość
Może mi ktoś wytłumaczyć jak komuś lizanie cipki może sprawiać przyjemność? Rozumiem ze można to robić aby zrobić przyjemność dziewczynie, ale chłopak co z tego ma? Przecież nie dość ze smak słony i niedobry to jeszcze niby umyte a ten zapach specyficzny zawsze mają . Nie zraża was to?

Gość Mała Helenka
Grzeslaw - i to rozumiem;). ok ja już lecę do łóżeczka, było miło Cię poznać :).

Gość Azzto
Racja ! co do lizania !!

Gość Azzto
Ok , są rózne preferencje :)

Gość Częstotliwość
No więc w końcu jak to rozumieć? Niektórzy lubią ( a da się to lubić?) a niektórzy robią tylko dla dziewczyny . Tak samo z robieniem loda. Niektóre lubią a niektóre się brzydzą a robią tylko dlatego żeby chłopakowi było dobrze:)

Gość Częstotliwość
Arrr , dla faceta owszem dla kobiety niekoniecznie. Sama jestem kobieta i wiem. Potrzebuje trochę czasu żeby się do tego nastawić. Np gdyby przyszedł po pracy i nie zdążył się umyć to nie ma opcji o lodziku:) żebym po całym dniu albo i więcej wzięła aczkolwiek wy mężczyźni nie odczuwacię potrzeby częstego mycia się a bynajmniej wasza większość:) mi robienie loda nie sprawia żadnej przyjemności a robię tylko dlatego żeby go podjarac