Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskaweczka89

Odstawienie tabletek spadek wagi

Polecane posty

Gość Truskaweczka89

Witam wszystkich i mam do was pytanie czy po odstawieniu tabletek spadła wasza waga? Ja bardzo przytyłam biorąc tabletki chociaż dużo cwiczeć prowadze aktywny tryb życia i stosuje diete. Problem w tym że od 3 miesięcy nie biore tabletek a moja waga stoi nie jestem z osób które nie patrza na to co jedzą wręcz przeciwnie bardzo zwracam na to uwage. Do tego mam ogromny celulit którego sie nie mogę pozbyc a miałam nadzieje, że gdy odstawie tabletki chociaz w małym stopniu zniknie bo uwolni się woda zalegająca w organiźmie:( Ale niestety nic z tego:( bardzo przejmuje się swoja waga mam 168cm i waża 65 kg niestety bardzo przytyłam w biodrach :( Prosze doradźcie co moge jeszcze zrobic z góry dziekuje za odpowiedzi :*:) Pozdrawiam!

Każdy organizm reaguje inaczej...równie dobrze możesz teraz jeszcze bardziej przytyc:) nie sugeruj się tym co spotkało inne kobiety.

Gość Truskaweczka89
Chantalka wiem ale naprawde jem mało co dużo ćwicze nie jestem w stanie poradzić sobie z moja wagą tyje od patrzenia na lodówke :(

Masz widocznie kiepski metabolizm. Zazywasz jakieś suplementy- błonnik, chrom?

Gość bghgjgh
w ciagu 2 lat brania tabletek przytylam 10 kg, cellulitis ,nabrzmialy brcuch,zbierajaca sie woda, zerowe libudo pol roku temu rzucialm tabletki, schudlam 3 kg, brzuch spadl ,mam ciagla ochote na seks

Gość Truskaweczka89
Chantalka od 2 tyg zażywam chrom ale ja nigdy nie miałam skłonności to jedzenia slodyczy wiec nie wiem czy ten chrom nie jest zbedny ale napewno nie zaszkodzi:) a metabolizm własciwie tez najgorszy nie jest :( wiec juz sama nie wiem

Gość Truskaweczka89
bghgjgh Mam podobnie jeśli chodzi o seks ale uważasz ze jeszcze poczekać z ta waga czy powinnam cos zrobic :( szczerze to mam depresje z powodu swojego wyglądu i do tego doszły mi nawet problemy z spaniem ciągle myśle o tym w jaki sposob moge schudnac :(

Gość bghgjgh
poczekaj jeszcze, organizm musi wrocic do formy przed braniem tabletek, mi ruszylo po 5 miesiacu dopiero

Gość Truskaweczka89
Mam nadzieje ze mi tez wkoncu to ruszy :(

Gość twoja mmmm
jak nazywaja sie tabletki które bierzesz?

Gość twoja mmmm
(brałaś)

Gość Truskaweczka89
twoja mmmm Najpierw brałam yasminelle a pozniej novynette :(