Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziemia,ogień,woda

Czy jest tu osoba na stażu z UP?Bądz taka która już miała staż?

Polecane posty

Gość meggi,,,
ja właśnie znalazłam pracodawcę, złożył na mnie imienny wniosek i pewnie od marca zacznę staż, co prawda zupełnie nie jest to związane z moim wykształceniem, ale cieszę sie bardzo z tego bo u mnie w okolicy bardzo ciezko z pracą...

Gość ziemia,ogień,woda
mam kurs pierwszej pomocy przedmedycznej:-D staż pracy jakotaki aczkolwiek nie związany z pracą biurową zupełnie.

pracodawca nie ma takiego obowiązku ( kiedys byl bodajze na 3 miesiace ale juz nie ma) we wniosku jest specjalna rubryka w ktorej pracodawca wpisuje czy zobowiazuje sie zatrudnic osobe po odbyciu stazu i jesli tak to na ile miesiecy

Gość ziemia,ogień,woda
i w ogóle to jest tak,że potrzebują do jednej firmy 5-10 stażystów,więc wzrasta prawdopodobieństwo otrzymania stażu,staże przeważnie 3miesięczne.

Gość ziemia,ogień,woda
właściwie to idę się tam zarejestrować tylko ze względu na staż,nie muszą mnie też zatrudniać po nim,na początek to mi wystarczy.

Gość Łódzkie
w tomaszowie maz nie ma szans bez dobrych znajomości dostać sie na starz jeden zakład płytki paradyż zatrudnia,na 75 000 mieszkańców ,począwszy od wałesy 89roku,wszystkie rządy rozwalały zakłady pracy,WIstom zatrudniał od10 tys do 12tys ludzi tomtex ok 4tys ludzi ,filce 1,5tys ludzi, dywany ok 2 tys ludzi ,mazowia 7 tys ludzi,w tej chwili nie zostalo nic ludzie biedują i głodują a balcerowicza ni widu i słychu. ,a przywódstwo ma sie dobrze bo utrzymują ich podatnicy.Tomaszów w centrum to w kamienicach i podwórkach jest smród, bród,fetor i ubustwo.