Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;_______________________

Jak często kochacie się z mężem?? Bo nie wiem czy moje zachowanie jest normalne.

Polecane posty

Ja z moim męzem nie dogadujemy sie w sprawach erotycznych:( Maam wrazenie ze to ja zawsze wszystko inicjuje. ja bym chciała czasami w dzień a on nie bo uwaza ze ktoś może wejść nam do pokoju. Ale istnieje przeciez takie cos jak klucz;)

czasami tez chcialambym kilka razy a on mowi ze nie ma sily;( ręce mi opadaja jak to slysze. Nie wiem czy to jest normalne, chodzi oczywiscie o moCzasami mam

Gość Przerw przed obiadem
Różnie, to zależy głównie od tego ile mamy czasu i ile spraw mamy na głowie. Ostatnimi czasy 1-2 razy dziennie.

a u mnie jest odwrotnie....ale oka sobie z tego powodu nie wyjmę;)

Gość acordeon
kiedyś to ja bym z dupy nie schodził,ale latka lecą męcząca praca i już tak często się niechce ale jeszcze daje rade

Jak żeś mi nie chciał dać na torebkę od Lui Vitą to musiałam. :classic_cool:

i w pracy poprawka bo trzeba potem do domu wrocic :D

Gość ghjkl
Pewnie Cie zdradza. Kolezanka tez miala taki problem, a potem sie okazalo, ze jej luby sie puszcza na prawo i lewo.

Bo ja kciauam takom jag ma Paryz Hylton. :p Lecę Ci Kochanie łóżko pościelić i wannę umyć. :p 🖐️😘

czy mozna dogadac sie w tych spraswach albo liczyc ze ktos nagle sie zmieni?? Ja go bardzo kocham ale nie mam pojecie co zrobic aby polepszyc jego ochote na seks. zeby sam zaczal dzialac

Gość bardzo znudzony mąż
Zabierz go na karnawał w Ryjo. Do ostatków zostało jeszcze parę dni. Zmiana klimatu, gorrrące rytmy, półnagie tancerki rozgrzeją każdego faceta.

Gość mariner
Bardzo mozliwe ze on kma nizsze libodo niz ty .Byc moze stresy w pracu go wyniszczaja. Pytanie ile on ma lat bo facetom po 30tce kszywa potrzeb seksualnych spada a kobietom sie podnosi. Powinnas go zagonic do jakiegos wysilku fizyczne np bieganie dla formy,jakies gry z kolegami itp.Wysilek fizyczny sprzyja utrzymaniu wysokiego libido u facetow. Poza tym jak sie z zona robi to czesto to sie facetowi zaczyna nudzic i atrakcyjnosc kobiety spada.Wiec wymyslaj jakies takie seksualne sytacje aby go rozbudzic. Ja bym ci radzil pojsc w diete.Tzn dawc mu surowki bogate w koper wloski,lubczyk,i surowy tarty seler.Pieprz zamiast soli .Sol wyeliminuj z potraw bo wiecej z niej problemow dla serca niz pozytku.W ostatecznosci kup w aptece Biosteron 10 i poruszona tabletke dodawaj mu do posilkow niby aby wzmocnic serce :).Jedna tabletka dziennie wzmocni go z pewnoscia:)

Gość mariner
A skad jestes ? ja z Poznania :) i lubie aktywne kobiety :)