Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Tylko męska przyjaźń jest coś warta

Polecane posty

Tak patrzę na ten świat i doszedłem do smutnego wniosku. Nie dziwię się, że faceci stają się gejami i wolą mieć spokój z babskim światem. Dlaczego? Bo tylko męska przyjaźń jest taką trwałą relacją. Dzisiaj przyjaciółka, która niejako chciała uratować kontakt doprowadziła mnie do szału, ale spokojnie oznajmiłem jej, że nie chce z nią mieć nic wspólnego. Powoli rozumiem wyższość faceta nad kobietą, przynajmniej w sferze przyjaźni.

Gość TYLKO Darker
racja geju

Gość Pillot Pirx
prawda... tylko są mezczyżni i gówniarze. TYch ostatnich poznaje się znacznie więcej :classic_cool:

Gość heheh racja, przynajmniej
tak do niedawna było, ale faceci tez już mniej lojalni sa, dna świat coraz bardziej sięga ;/ Ale dziewczyny, to sierio, pryzjaciółka wyda przyjaiółkę, bez większych skrupułów :), co do pewnego czasu było dla mnie szokiem :)

Gość Pillot Pirx
co do pewnego czasu było dla mnie szokiem dla mnie nigdy :P Aczkolwiek pewne zachowania pewnych pań mimo wszystko mnie zadziwiły maksymalnie :classic_cool:

Gość cdcccdc
Czemu nie chcesz jej przyjaźni ?

Gość Pillot Pirx
Śmieszny Student u... jest cos na rzeczy. Mój ojciec mawiał, że faceta do szału doprowadzi tylko ta kobieta, do której żywi uczucie :P

Gość heheh racja, przynajmniej
True, true :)

Gość student smieszny
jestes :O

Gość Pillot Pirx
student nie jest smieszny...jest zalosny, to nie to samo

Gość morraima
kazda przyjazn to gówno

E tam, nieprawda. Faceci mają bardziej stadną naturę i trzymają się w kupie, pewnie dlatego się zdaje, że między nimi taka perfect friendship. Ale w gruncie rzeczy płeć ma do tego tyle, co zeszłoroczny śnieg. :P

Ja myślę, ze płeć nie ma tu znaczenia. Są porządni ludzie i świnie. Ja, na szczęście mam wspaniałych przyjaciół (głównie przyjaciółki), na których zawsze moge liczyć i wiem, ze będą wobec mnie lojalni. Były już sytuacje, że podobał nam się ten sam chłopak, ale przyjaźń była dla nas wazniejsza. Nigdy się na nich nie zawiodłam i mamy za sobą sytuacje, po których wiem, że nigdy mnie nie zdradzą.