Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamimarta

Czemu najpierw gardziliście matką Madzi a teraz Wam jej żal?

Polecane posty

Gość kamimarta

Zanim matka Madzi się przyznała do sfingowania porwania, wiele osób podejrzewało ją o to i wylewało pomyje: że suka, że źle jej z oczu patrzy, że wygląda na psychopatkę... Gdy ich domysły się potwierdziły i wyszło na jaw, że kobieta wyrzuciło dziecko jak worek śmieci, to nagle zaczęli współczuć i żałować... matki. O co chodzi ludzie?

Gość kamimarta
A ja widzę mnóstwo osób, które nagle jej bronią, twierdzą, że sama jest ofiarą, że miała depresję, że z biednej rodziny... Zaraz się okaże, że to matka jest ofiarą, a mała Madzia winną całej tragedii

Gość powiem tak ...
ja od początku mam swoje zdanie na jej temat i go nie zmieniam ale większość polaków jest jak horągwia na wietrze z której strony wieje tak sie uginają :D

Gość mkmkmk
ja tez jak najbardziej dalej nia gardze!! ok wypadek moze sie zdarzyc ale zeby wyrzucic malutkie cialko wlasnej coreczki do tego po przykrywala zeby widac nie bylo co za suka jebana zeby zgnila w piekle po huj to ukrywala.. a teraz samobojstwo chce popelnic w areszcie nie latwiej bylo by powiedziec odrazy wezwac pogotowie itd.. co myslala ze cialko tam zgnije a ona bedzie sobie zyc dalej.. a kazdy wokol bedzie myslal ze dziecko porwane..

Gość otello
"A ja widzę mnóstwo osób, które nagle jej bronią, twierdzą, że sama jest ofiarą" bo głupie baby się z nią utożsamiają

Gość vdsfvdf
a ja zdania nie zmienie, od pierwszego dnia twierdzilam ze zabiła to dziecko, wszyscy mnie wyzywali kiedy nazywałam matke psychopatyczną morderczynią i tak ją będe nazywac, nic nie zmieni mojej opinii

Gość pierwszamama
ja jej nie wyzywalam, uwazalam ze ona za tym stoi wraz z mezem, ale uwierzylam kiedy pokazano nagranie ze to bym wypadek, chcialam w to wierzyc, i szkoda mi jej jest bo jesli to byl faktycznie wypadek to strasznie musi byc jej ciezko i najgorsza kara dla niej jest zycie ze swiadomoscia ze skrzywdzila dziecko, ale nie umie pojac mimo wszystko ze mi jej zal ze swoje dziecko tak sponiewierala po smierci, ze oszukiwala cala polske.. i mysle ze za zbezczeszczenie zwlok, i naciagniecie panstwa na takie wydaki powinna odpoiwiedziec ale mimo tego wspolczuje jej takiej rodziny, babka z krzyzem na szyji., apotem wychodzilo szydlo z worka, nie mowiac juz o tym calym bartusiu

Gość niiikitaaa
a wy sie ludzie nadajecie wszyscy ze swoimi chorymi opiniami :P

Gość karolka05
ja dalej gardze ta szlorą, nawet jak by jej dziecko wypadlo z kocyka w co nie wierze... to co przez pol roku nie nauczyla sie jak sie trzyma dziecko na rekach?? wiadomo ze glowka lata... takiemu maluchowi i trzeba ja przytrzymac, a to widac niedoczone babsko robi z siebie ofiare;/

Gość czczs
kto sie manipulowac daje ten sie daje a nie sadziosz kurwa ze czlowiek ma rozum i sam potrafi ocenic sytuacje, i myslec i dojsc do wniosku ze werja matki smierdzi klamstwem??? idiotka z ciebie

Gość ruta stepowa_
Jeszcze wczoraj na kafeterii było kilka równoległych tematów o matce Madzi, na których ludzie wyzywali ją od morderczyń, szmat i k u r w. Dzisiaj po konferencji prasowej która nie wyklucza wersji matki jakoś komentarzy jest mniej. Dlaczego ludzie ? Co się z wami stało ? Obrzucić kogoś k**wami to umiecie a już przyznać się do błędu to nie ? Był publiczny lincz to i powinny być publiczne przeprosiny. Wiecie kim dla mnie jesteście ? P i e r d o l o n y m polactwem, żywiącym się tanią sensacją i niszczącym komuś bezinteresownie życie. Płaczecie tylko nad losem osób które wskarzą wam media, jeśli o czymś nie ma w tv to dla was nie istnieje. Jesteście bardzo złymi ludzmi. Bardzo łatwo jest współczuć śilcznej małej dziewczynce która nie żyje, to jest proste, odruchowe, nie wymaga żadnego wysiłku intelektualnego. Dziecko zawsze budzi pozytywne skojarzenia dlatego jest tak chętnie wykorzystywane w reklamach - prosta socjotechnika. Ale już trudniej dostrzec człowieka który ma prawo do szacunku i który też jest ofiarą w Katarzynie W, to już jest dla was za wiele. Mam nadzieję że nie spotkam ludzi waszego pokroju na ulicy bo naplułabym wam w twarz, tak samo jak wy tchórze nigdy byście się nie odważyli powiedzieć Katarzynie W. prosto w twarz to co tutaj wypisujecie. Ktoś mi ukradł nick i usunął moją wypowiedz, brawo- przedszkole normalnie. Tak Cię ten zły człowiek zabolał ? Jesteś nim.

Gość karolka05
bo ile mozna zyc tym samym tematem, to juz jest nudne...

Gość czczs
wiesz co to wszystko moglabys powiedzec spokojnym, kulturalnym tonem, a prze zte krzyki i wyzwiska nie stalas sie lepsza od tych po ktorych jedziesz:)

Gość ruta stepowa_
To czy wersja matki jest prawdziwa czy nie ocenią specjaliści a nie Ty, na razie uznali że jest prawdopodobna, a głupie polactwo już by ją na pal nadziało. Bo to ona wezwała te media i za nimi latała ? Ona ? Ona nie chciała żeby ta sprawa była w mediach. Raz skłamała i potem jak jej rodzine pokazali całej Polsce to już nie było jak się z tego wycofać, nie było jak zatrzymać tej machiny.

Gość ruta stepowa_
Tak tak, wprowadzaj symeterię miedzy sobą a mną. To wyście tu zaczeli pierwsi na tym forum publiczny lincz dziewczyny która jeszcze nie jest skazana prawomocnym wyrokiem sądowym. Gdyby ktoś zapisał te wypowiedzi to moglibyście zostać pociągnięci do odpowiedzialności za zniesławienie, taka jest prawda. W realu też bylibyście odważni żeby nazywać kogoś k**wą albo morderczynią ?

Gość czczs
z pewnoscia tak

Gość ruta stepowa_
Do chamów trzeba mówić językiem chamów bo inaczej nie rozumieją, ja już na tym forum dyskutowałam kulturalnie ale do ludzi na kafeterii nie docierają tylko argumenty pisane ich własnym językiem.

Gość powiem tak ...
dokładnie ona nie chciała żaby sprawa sfingowanego porwania była nagłośniona w mediach bo chciała spokojnie żyć wiedząc, że jej martwe dziecko leży zakopane w jakimś rowie - super postawa godna do naśladowania :o. Po co kłamała - przecież każdy wie, że kłamstwo ma krótkie nogi :D :o

Gość czczs
nie....po prostu nie potrafisz trzymac emocji na wodzy i wyzywasz ludzi, bo oni zyzywali kaske, zachowujesz sie dokladnie tak samo jak oni. szczyt hipokryzji

Gość JANUSZEK......................
Ruta------- a kim Ty jesteś ???.tak bym jej powiedział prosto w oczy ,że jest MORDERCZYNIĄ!!!!!Nie wspomnę o zakopaniu może jeszcze żywej Magdy.

Gość ruta stepowa_
Nasza zdolna policja znalazła to ciało dopiero jak im matka wskazała palcem, mimo iż to było blisko domu i mimo iż to był niewielki teren poszukiwań, więc ja mam wątpliwości czy to by się kiedykolwiek wydało, mogło nigdy.

Gość mediow nie wezwala ,ale
poszla sobie do kina po tym jak cialko dziecka wyrzucial w gruzy,na mroz i przysypala smieciami.M A T K A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!??

Gość srrrrrrruuyuu
ja tez mam takie odczucie ze media teraz robia z niej bidulke a tak naprawde jest potworem ze mimo tragedii potrafila jeszcze przed kamerami gadac oddajcie nam mała...... ech az sie lzy cisna zle zrobil i powinna ponies kare za swoj czyn mase ludzi matek w patologicznych rodznach sie wychowywala to co kazdy w takim przypadku bedzie zabijac smiechu warte dali by sobie siana zabila z zimna krwia malutkiego czlowieczka swoja córke!!!

Gość ruta stepowa_
Zaczełam mówić waszym językiem, wcześniej byłam niesłyszana. I nie porównuj mnie do kogoś kto BEZINTERESOWNIE opluwa drugiego człowieka, człowieka i tak już leżącego.

Gość powiem tak ...
a proszę bardzo mnie mogą nawet już spisywać bo nigdy Katarzyny W. w swoich wypowiedziach nie nazwałam k...wą ani morderczynią, a to że nie toleruję jej postępowania wobec córki i nie biadolę jaka to ona bidulka po stracie dziecka itp. to inna bajka :P

Gość ruta stepowa_
Nie wiem czy ktoś z was by ją nazwał morderczynią i k u r w ą w realu to teraz jeden z dyskutantów zabrał mi nick i skasował moją wypowiedz. ANONIMOWO. Ty też anonimowy internauto myślisz że byłbyś tak odważny w realu skoro w wirtualu niestarczy Ci jaj i kasujesz moje wypowiedzi ? :D

Gość kto wchodzi na ring
musi sie liczyc ,ze dostanie po pysku,a na co ona liczyla ?

Gość srrrrrrruuyuu
policja pracuje za nasze pieniadze wiec jak sprawa wyszla szybciej niz oni "rzekomo" mieli w planach powinni byc wdzieczni oszczedniscia jakich rzad szuka a nie najezdzac na p. rutkowskiego przysisnal matke i dobrze skonczyla sie szopka i polska przestala byc oklamywana!!!!!! qrwa nikt sie juz w naszym kraju nie potrafi dokadac wieczne pretencje jak nie w polityce to jeszcze w tak tragicznych sprawach a matka jak nie dostanie zasluzonej kary to jeszcze mase takich przedstawien rodacy przed nami:(:(:(

Gość srrrrrrruuyuu
policja pracuje za nasze pieniadze wiec jak sprawa wyszla szybciej niz oni "rzekomo" mieli w planach powinni byc wdzieczni oszczedniscia jakich rzad szuka a nie najezdzac na p. rutkowskiego przysisnal matke i dobrze skonczyla sie szopka i polska przestala byc oklamywana!!!!!! qrwa nikt sie juz w naszym kraju nie potrafi dokadac wieczne pretencje jak nie w polityce to jeszcze w tak tragicznych sprawach a matka jak nie dostanie zasluzonej kary to jeszcze mase takich przedstawien rodacy przed nami:(:(:(