Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marek52

Jest mi przykro!!! Moja corka wychodzi za maz!!

Polecane posty

Wcale nie powinno ci byc przykro. Przykro moglo ci byc wtedy jak corka rodzila bekarta teraz jak wyjdzie za maz to bedziesz mial spokoj.

Gość kazdemu byloby przykro na twoi
m miejscu :( zero wdziecznosci ze strony twojej corki

No to mogę tylko liczyć na to,że córka jest inteligentna i zerwie całkowicie z Panem kontakt...

Mój ojciec jest trudny... ale po czasie robi co może aby nawiązać pozytywna relacje z moim narzeczonym... widać jakieś starania... i był 1 osoba która przyznała ze lepiej abym mieszkała sama - 2 lata pomagał mi finansowo wziął na siebie spłatę raty kredytu... abym mogła znaleźć faceta na poziomie bo bardziew wystraszy się babki z firmą i własnym mieszkaniem... ... a tu widzę kazirodcze pomieszanie ... proponuje rozwód a nie znęcanie się nad córką...

Gość a dlaczego nie
Sorry autorze ale to jest totalnie chore co piszesz, normalnie twoje postępowanie pachnie kazirodztwem, mam Tatę który mnie kocha na zdrowych zasadach, Ty się zachowujesz jak mąż lub kochanek swojej córki, a wnuczka traktujesz jak syna. To nie żarty, jeżeli to nie provo, to szukaj szybko psychiatry, ja na miejscu twojej córki bym ucięła całkowicie kontakt z tobą, to jest CHORE.

Gość autor tematu ma straszne
podejście do kobiet :( Traktujesz żone w kategoriach uzyteczności a córke jako obiekt do posuwania? Ona pewnie tez czerpie przyjemnosc z tego że "jakis obcy fagas ja posuwa". Rozumiem ze myslenie o seksualnosci własnego dziecka jest niekomfortowe ale dlaczego stawiasz cóke w roli ofiary w łózku. Makabra. Przypomniała mi sie taka rozmowa z moim ojcem, miałam jakies 16-18 lat i on nieśmiało zaczął ze chłopcy w tym wieku chca jednego, zebym uważała. Na to ja odpaliłam: a ja co z kamienia jestem? :D Tatus od razu zrozumiał ze jestem w łózku z facetem partnerem a nie ofiara i tak samo moge go posuwac jak on mnie :D

Gość każdemu ojcu jest przykro
ale cóż. Moja córka ma 19 lat.. uprawia seks ze swoim chłopakiem z którym jest od 2 lat co ja na to poradze, jest dorosła a sypia z nim od niedawna nawet pod naszym dachem. mam nadzieje ze dziecka sobie jeszcze nie zrobi a jakby co to zawsze jej pomoge

Gość chyba sobie wmawiacie panowie
skad takia nagonka ojców na facetów córki? A synowie moga ruchac co im sie podoba? Matki tez sie martwia o swoje dzieci ale potrafia sie opanowac...

Gość każdemu ojcu jest przykro
Moja corka spotyka sie z chlopakiem i ja juz nie mam nic przeciwko temu, jest dorosla. Ciesze sie tylko ze jest to facet starszy o 8 lat ktory zarabia pieniadze, jakby przyszlo co do czego.

Gość samotny romantyk...
mnie też byłoby przykro jak będę miał córke to będzie zero seksu!

Gość Palec Boży
Kobiety lubią starszych panów, więc w czym problem ??