Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 co to ma byc??

co to ma byc??

Polecane posty

Go艣膰 co to ma byc??

2 tygodnie temu zostawi艂 mnie ch艂opak, powiedzia艂, ze nie pasujemy do siebie podkreslaj膮c r贸wnoczesnie , ze jestem piekna seksowna i inteligentna ale boi sie przyszlosci ze mna, bo boi mi sie zaufac , bo po roku przyznalam sie ze calowalam sie z bylym-WIEM ZASLUZYLAM IDIOTKA ZE MNIE,No ok nie ma co ukrywac raz bylo lepiej raz gorzej , ale mimo wszystko czu艂am ze dazymy sie uczuciem. Podczas rozstania zapytalam sie czy kogos ma -odpowiedzial , ze nie. Caly tydzien pisal dzownilam, jenczalam do telefony wyznawalam milion razy milosc na nic- ZAMECZYLAM GO, przy czym w tym tygodniu pe艂nym 艂ez wyszlo na jaw(albo sklamal),ze z kims pisze i bardzo duzo i fajnie rozmawia mu sie z ta osoba. hmmmm jednak mimo wszystko podczas tygodniu placzu, mowil do mnie zrobniale Kasiu, Kasienko wszystko bedzie dobrze, a gdy mialam goraczke napisal :Kasienko dasz rade, trzymaj sie" spotkalismy sie po tygodniu nic nie zdziala艂am lamentowaniem swoim placzem powiedzial za to ze widzial sie z ta dziewczyna i ze moze by z nia chcial cos, jednak gdy prosilam aby powiedzial mi cos niemilego zebym zapomniala nie chcial. Bylismy razem 2 lata i nagle kogos ma??? Odprowadzialm go i odracajac sie za nim on zrobil to samo i tak 3 razy(jak na jakims romatycznym kurde filmie) nie weszlam do mieszkania telefon od niego, powiedzial :"badz twarda i" i gdy zapytalam po co dzwonisz odpowiedzial" chcialem uslyszec Twoj glos" wkurzylam sie i napisalam ze dla mnie w takim razie to koniec i ze zapomninam o wszystkim ze mam dosc proszenia na koniec zyczylam mu powodzenia i wszystkiego dobrego po czym on napisal "Po niekad ciesza mnie te slowa , lecz mam nadzieje ze nie odwidzi mi sie gdy bedzie za pozno" . CO MAM MYSLEC???czego on chce i jak sie zachowac???narazie na dzis jest tydzien jak obydwoje milczymy dodam 4 dni przed zerwaniem prosil zebym go nigdy nie zostawiala, ze nie wyibraza sobie zycia beze mnie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zbyt cz臋sto
spierdalaj do kanciapy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zyczliwynawetbardzo
i spierdoli艂? A to chuj jeden

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acsafafaag
zrywa艂em w taki spos贸b. U mnie by艂 to przejaw tego 偶e uwa偶a艂em 偶e dziewczyna si臋 藕le prowadzi i b臋dzie mnie zdradza艂a. Zerwa艂em i by艂em konsekwentny bo po prostu by艂em ju偶 tego pewien a te偶 robi si臋 to zdecydowanie jak si臋 nie chce 偶eby kto艣 potem d艂ugo cierpia艂. Ja sobie o niej swoje zdanie wyrobi艂em po inteligencji czy zachowaniu dziewczyny. Natomiast nie chcia艂em jej potem rani膰 i wiedzia艂em 偶e musz臋 by膰 konsekwentny i musi si臋 z tym pogodzi膰. wiedzia艂em 偶e najlepiej jak si臋 na mnie wnerwi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acsafafaag
to co napisa艂 : "lecz mam nadzieje ze nie odwidzi mi sie gdy bedzie za pozno" to dyskwalifikuje jakiegokolwiek partnera. Tak偶e daj sobie spok贸j, przyjdzie skaml膮cy jak to Ty b臋dziesz z kim艣 fajniejszym od niego. I wtedy go olejesz. tyle, tak po prostu si臋 nie robi. A Ty nie mo偶esz by膰 "desk膮 ratunkow膮" - jak mu nie wyjdzie to si臋 wr贸ci na chwile do CIebie i znowu poszuka innej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 acsafafaag
jestem na 99% pewien po analizie Twojego tekstu 偶e do tego jaki poda艂 pow贸d zerwania nie nale偶y w og贸le przyk艂ada膰 偶adnej uwagi. Po prostu chce spr贸bowa膰 z kim艣 innym i nie chce by膰 z Tob膮. Wkurw si臋 na niego bo jest za co.

Udost臋pnij ten post