Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet po 40

Odkąd żona zaczęła mnie podejrzewać o romans to się zmieniła

Polecane posty

Gość facet po 40

Na lepsze. Schudła, zmieniła fryzurę. A przede wszystkim zrobiła się milsza, bardziej troskliwa, opiekuńcza. Już nie zrzędzi, nie wydaje tylko rozkazów typu: wynieś śmieci, podwieź mnie tu i tu, zrób zakupy, nakarm psa. W ogóle połowę rzeczy okazało się, że potrafi zrobić sama! Ciekawy jestem ile będzie trwać ta sielanka?

Gość pitulinka
Ha, moze ona sobie znalazla kochanka (schydla, zmana fryzury) i proboje ci zamydlic oczy tym pzrymilaniem sie.....to normalne....

Gość facet po 40
Gdzie mogła znaleźć tego kochanka? Jestem jej pierwszym i jedynym mężczyzną. Nie ma żadnych koleżanek, jedynie z siostrą utrzymuje kontakt telefoniczny (mieszka na drugim końcu Polski). Nawet gdy jechała na 3-dniowe szkolenie to musiałem jechać z nią bo nie chciała nigdzie siedzieć sama. Ma problemy w nawiązywaniu nowych znajomości, jest mało komunikatywna, nie jest duszą towarzystwa.

Gość pitulinka
taaa, wmawiaj sobie......a ona sie bzyka po boku....

Gość Felix36
Facecie po 40 - faktycznie to wyglada bardziej na to ze to twoja zona ma kochanka i proboje ci to wynagrodzic. Poczytaj sobie o zwiastunach zdrady. Tak to sie wlasnie objawia, i nie pisz, ze ona nie ma kiedy, bo byc moze w pracy kogos poznala. Sama zaczela wynosic smieci - czas na szybki telefon do kochanka, to samo spacer z psem itp.....

Facet, a jaki ty jesteś dla swojej żony? Ona chyba czuje, że coś jest nie tak i powoli zaczyna układać sobie życie od nowa.

Gość lalalalalaalala
aale żałosny z Ciebie facet... Oczywiście że ma kogoś. Myśłisz że dla Ciebie schudła? Jestem kobietą i miałam kochanka- uwierz mi nic tak nie motywuje jak inny facet. Ale się łudzisz prymitywny faceciku:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lalalalalaalala
oczywiście, u mnie spacery z psem to była główna wymówka aby porozmawiać przez telefon z kochankiem hahahahahahahaahahah no zdradza Cię Widzisz nie tylko mężczyźni zdradzają kobiety ale i kobiety zdradzają mężczyzn i lepiej jak się z tym pogodzisz

Gość onawi
przypomnial mi sie dowcip odnosnie tego czepiania sie.... -wiesz stary,chyba rozwiade sie ze swoja kobita,od szesciu miesiecy powtarza mi ciegle jedno i to samo -to co ona ci takjiego powtarza ???? -wyrzuc choinke na smietnik.... a wracajac do tematu to wcale nie musie od razu zdradzac,nie kazdy kto zmienia swoj wizerunek musie byc od razu lachociagiem,moze autor ma racja (ja sie zmienilam jak moj ex zaczal zdradzac) tylko gosciu nie przesadz bo mozesz wiele stracic i jak ktos wczesniej zapytal a nie odpowiedziales ,czy slusznie podejrzewa?

Gość taki przyklad dla Ciebie
spotykalam sie kiedys z facetem ktoremu zona "tylko smieci kazala wyrzucac" pytalam czy nie mysli ze ona tez po prosyu kogos ma...a on stanowczo ze nie,nigdy w zyciu,ufa w 100% i ze nigdy by tego nie zrobila...a okazalo sie ze zdradzala duzo wczesniej niz on:-) nie tylko facetom wolno a co tam:-)

Gość nokiad
o matko myslałam ze tylkko baby sa takie naiwne a tu prosze facet ogarnij sie , masz rogi jeleniu i wymyslasz durne teorie

Gość taki przyklad...
i bardzo dobrze niech teraz on sie pomartwi:-) "zmieni sie na lepsze,schudnie,zmieni fryzure i bedzie milszy" hehe

Gość vvvooovvv
biedny zaniemówił:)

Gość twój astyl
często kobieta która sama zdradza czepia się swojego męża ze niby on zdradza zeby odwrócić uwage od siebie...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no to jest tak jak ktoś pierdnie to sie rozglada i mówi ale smierdzi