Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zauroczona12345

Dziewczyny zobaczcie jaki swietny blog z fotkami dzieci mozna spapugowac!!

Polecane posty

Nienawidzę pozowanych zdjęć. Bleee biedne dzieci przebierane w sztucznym tle. Okropieństwo.

Gość gergerg
W moim odczuciu te zdjęcia są niepokojące. Dzieci śpią a poprzebierane, w jakichś scenkach ni w pięć, ni w dziesięć. Mam bardzo złe skojarzenia. Brrrr...

Gość gergerg
No właśnie takie skojarzenie też miałam. Kiedyś, jeszce na początku historii fotografii, robiono podobne zdjęcia pośmiertne. Ot, taka makabryczna moda. I te właśnie tak mi się kojarzą.

Gość burzasniezzna
Lisabet S. Dokladnie to samo przyszlo mi na mysl. Poza tym nie wiem czemu maja sluzyc takie zdjecia. Fajnie miec fotki dzieciakow zrobione podczas zabawy, w zyciu codziennym a nie przebierac dzieciaki w specjalne stroje do zdjecia. Mam znajoma, ktora na wielkanoc wlozyla corke do duzego koszyka razem z barankiem, kurczakami i kolorowymi jajkami. Fota jest na naszej klasie :O

Koleżanka miała Ciekawy pomysł z tym koszyczkiem wielkanocnym :p moze niech jeszcze zawiesi dziecko na choince, albo umieści w garnku z bigosem :p

Mnie to nie zachwyca, tak jak nie zachwyca mnie też jak moi znajomi wrzucają np. na NK zdjecia swoich dzieci w automacie do prania, albo w zlewie :o

Ja mam cos takiego.Piekna pamiatka na całe zycie. http://www.babysmile24.de/ Zdjęcia robione były wszpitalu,więc bez niepotrzebnego stresu dla dziecka.Pani fotograf w pełni profesjonalna. dla drugiego dziecka tez cos takiego zrobimy.

Gość mama 3 synków.
Te dzieci na zdjęciach wyglądają na zdechniete.

Gość wigoraaaaaa
też mam skojarzenie jakby te dzieci nie żyły, właśnie skojarzyła mi sie zamierzchła międzywojenna czy przedwojenna moda na fotografowanie umarłych dzieci w aktach tak jakby wciąż żyły :O Mnie wzruszają zdęcia pt. uchwycenie chwili jak np. dziecko się beztrosko uśmiecha do baniek mydlanych, o taki prosty pomysł.

Gość mama 3 synków.
Ja zrobilam kiedys jednemu z synów zdjecie w pralce. zamnęłam ja a on w srodku sie cieszył, zdjecie bylo super i uznane zostalo za super zdjecie na nk. Liczy sie pomysl moim zdaniem

Gość mariola pasek
ślubniczka, widze ze do cywilnego zapieerdalalas z wielkim bebechem. co? wstyd bylo udawac dziewice i welon miec z takim brzuchem ze koscielengo nie bylo?

był tylko cywilny z tego powodu że wylądowałam w szpitalu i był ślub w 7miesiacu bo wtedy dopiero wyszłam na chwile do domu, a ślub miał być duuuużo wcześniej, wiec nie obrażaj ludzi jak ich nie znasz, co do ślubu koscielnego tak jest teraz bo dziecko podrosło moge sama zrobić jak chcę,

Gość akukkkku...
Przeraza mnie to jakie wrdene kobiety tu siedza. Mam na mysli nick mariola pasek. No pogratulowac chamstwa i glupoty :O

Nie wiem co jest w tych zdjęciach ale mi się kompletnie nie podobają. Dzieciaczki spią a tu jakiś cyrk odstawiany....No nie wiem jak dla mnie porażka.

hahaha Lisbet dziecko w garnku z bigosem, wyobraziłam sobie i kwiczę :D co do zdjęć-też mi się nie podobają.