Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama na L4

czym można się zająć w trakcie zwolnienia lekarskiego?

Polecane posty

Gość mama na L4

jestem w 13 tygodniu ciazy i niestety musze byc na zwolnieniu lekarskim - juz do konca ciazy. To moje pierwsze dziecko - wiec wlasciwie nie mam za duzo na glowie. Maz w tygodniu pracuje poza domem, widzimy sie w weekendy - wiec tez nie musze mu prac, gotowac , pracowa itd. Sporo czytam, ogladam filmy , ale co mozna robic poza tym? macie jakies pomysły? :)

Gość mama na L4
? :)

Gość wyśrodkowana
Języki. Zacznij ucyć się jezyków. Chyba, że ci się nie chce. ;-)

masz jakieś zainteresowania poza czytaniem i oglądaniem? jeśli tak to spróbuj je poszeerzyć, masz naprawde duzo czasu, więc może znajdz jakiś kurs e learningowy i spróbuj się nauczyć czegoś nowego :)

Gość mamama27
kobieto ciesz się życiem - leniw sie ile możesz - odwiedzaj rodzine czy koleżanki - i ucz sie wszystkiego o noworodku ile zdołasz wynaleźć - o jedzeniu, spaniu, kolkach, itd itp - to jest jedyny czas w życiu kiedy mozesz tak beztrosko nic nierobić - więc korzystaj - pisze ci to mama roczniaka która na zwolnieniu była od 8tc

Gość mama na L4
dzieki i czekam na wiecej :)

Gość Killme
ah jak masz dobrze... jak urodzi ci się dziecko, wrócisz do pracy to zatęsknisz za tym stanem:) Ja też byłam od 4 mies na zwolnieniu i wzięłam się za robienie biżuterii z filcu.

Gość gość
Jestem w 4 m-cu ciąży. Generalnie dużo spie, odpoczywam, chodze na basen i na siłownię ( bieżnia i rowerki) pisze pamiętnik z dedykacja dla pierworodnego , odwidzam rodzinę znajomych bo wcześniej nie miałam tyle czasu i żyje spokojnie doksztalcajac się w sferze wychowania.

Gość gość
nie wiem dlaczego na to nie wpadłaś... ale może zajmij się ZDROWIENIEM? skoro jesteś chora (L4 wydaje się z powodu choroby, a nie czegoś innego) :P

Gość gość
Do roboty