Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madziaaaak87

ktora sukienka na chrzest??:)

Polecane posty

Go艣膰 madziaaaak87

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Szokuj膮caHistoria
Obie s膮 fajne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inug
druga, ale koniecznie w czarnym!! rozowa jest tandetna i kiczowata

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
czarna? no wlasnie jest ladna ale nie wiem czy w czarnej sukience na chrzest wypada? nigdy nie bylam na chrzcie... szokujaca historia- dzieki:) wlasnie dlatego trudno mi wybrac...:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szokuj膮caHistoria
Wiem, 偶e za bardzo nie pomog艂am ale w zasadzie r贸偶ni膮 si臋 tylko dekoltem, wi臋c wybierz w kt贸rym si臋 b臋dziesz lepiej czu艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koniec lat 90 chyba
tez mam chrzest na pocz.kweitnia i tez mam na imie magda i jestem z 87 :P i bede chrzestna:P ubieram popielata sukienka, rozkloszowana, ladna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiwwrfeffftgde
druga ale nie rozowa, moze jakis stonowany kolor raczej? cho膰 w sumie czemu by nie..............

Udost臋pnij ten post

do mnie bardziej przemawia opcja 2,w kolorze amarantowym. Fason tej sukienki jest dla mnie bardziej elegancki, co do koloru to kwestia gustu i potem innych czynnik贸w jak np. karnacja, kolor w艂os贸w....;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iza:)
obie fajnie, ale 艂adniejsza ta druga:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
koniec lat 90 chyba- to gratuluje:) ja chrzestna nie bede, bo chrzestnym moj brat zostaje tym razem :/ moze kiedys:) ciagnie mnie do tej rozowej jednak..tylko boje sie ze kolor bedzie w rzeczywistosci krzykliwy a co do zoltej jest sliczna, ale dekold moze byc zbyt duzy a moj biust do najmniejszych nie nalezy...;/ nie wiem :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
dziekuje wam slicznie za pomoc :) no wlasnie,druga bardziej elegancka sie wydaje..karnacje mam ciemna,wlosy brazowe, z pewnoscia nie bede wygladac w niej jak lalka barbie :) Ale bedzie ta druga,rozowa ha pare opini Waszych i jakos latwiej bylo wybrac, dzieki :)

Udost臋pnij ten post

tylko we藕 prosz臋 pod uwag臋 pogod臋-poniewa偶 pocz膮tek kwietnia nie zawsze musi oznacza膰 piekne s艂o艅ce-jesli b臋dzie deszczowo-to w z艂otej/偶贸艂tej raczej nie wypada i艣膰. Je艣li chodzi o amarantow膮-mo偶esz do niej za艂ozy膰 czarn膮 marynark臋 i czarne szpilki, a wydaje mi si臋,偶e nawet w pochmurny, deszczowy dzie艅 jest to zestaw uniwersalny-ale to tylko moje subiektywne zdanie i mo偶e nie mam racji;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
szalona megi- masz racje :) zdecydowalam sie na ta rozowa i co do butow jeszcze nie myslalam ale faktycznie czarne i czarna marynarka ewentualnie i bedzie dobrze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 inug
czarna!! tylko czarna! oczywiscie, ze wypada, do tego kolorowe dodatki i wygladasz jak dama

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Druga - czarna :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
hej to jak w koncu jest z tymi czarnymi sukienkami na chrzest bo piszecie ze moga byc...to wypada w czarnej isc? :// niekryta krytyczka- dla mnie proste i klasyczne chociaz niebanalne :) mnie sie takie podobaja :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa艂ka
Obie sA LADNE ale druga ja bym wybrala i w kolorze ciemnym,nie rozowa:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
nie chce wygladac jakbym na pogrzeb szla...:D bo jesli czarna to co jesli bedzie zimno, czarna marynarka,czarne buty i prosze- outfit na pogrzeb gotowy ;) a jesli bedzie cieplo i slonecznie to tez tak mi nie bardzo pasuja czarne ciuchy wolalabym cos pogodniejszego :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa艂ka
to kup ta ktora bardziej Ci sie podoba i w takim kolorze jakim chcesz!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madziaaaak87
haha no to postanowione! :D bedzie rozowa milego dnia :))

Udost臋pnij ten post

czarny wbrew pozorom jest kolorem zobowi膮zuj膮cym. Wszystko zale偶y od Twojego gustu,smaku czy poczucia elegancji.(a to bardzo delikatna sprawa). Kto艣 wy偶ej proponowa艂 Ci kolorowe dodatki-dla mnie osobi艣cie to ju偶 przesada,bo czu艂abym si臋 jak papuga lub choinka(ale to ja!-taki mam niestety gust). Je艣li zdecydujesz si臋 na czer艅 to musisz rozwazy膰 inny kolor marynarki ni偶 czarny-poniewa偶 abstrachuj膮c od tego,偶e raczej b臋dziesz wygl膮da膰 pogrzebowo a nie jak na radosne wydarzenie/uroczysto艣膰(chrzest) to masz jeszcze ciemne w艂osy, opraw臋 oczu...co dodatkowo Ci臋 st艂amsi-w贸wczas marynark臋 powinna艣 poszuka膰 w kolorze, kt贸ry Ci臋 o偶ywi(sama jestem szatynk膮,wi臋c odnosz臋 opini臋 do tego typu urody)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

...eneczki do chrztu s膮 w bardzo du偶ym wyborze, naprawd臋 trudno jest si臋 zdecydowa膰. Ja kupowa艂em na stronie lejdi.pl/k404,odziez-dziecieca-...enki-dla-dziewczynek-...enka-do-chrztu.html i by艂am bardzo zadowolono. Szybko mi przys艂ali, ...eneczka jak na zdj臋ciu i do tego z dobrego materia艂u.

Udost臋pnij ten post