Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martkul

mały blef

Polecane posty

Gość martkul

Pewnie napiszecie że jestem świnia ale trudno, nie lubię grać na uczuciach ludzi. Poznałam na edarling pewną dziewczynę, fajnie się pisało no i spotkaliśmy się, okazało się że mocno oszukała swoją wagę, strasznie mnie to razi sam nie jestem może najszczuplejszy ale na pewno nie otyły, mimo tego starałem się nie okazywać, że mnie to razi w końcu każdy szuka akceptacji. Dobrze mi się z nią rozmawia, dobrze się przy niej czuje, tyle że nie wiem jak jej powiedzieć żeby coś z tym zrobiła, mimo że jestem dużym facetem jest 2 razy większa odemnie. Nie chcę żeby się wychudziła jak modelka bo mi na tym nie zależy, ale żeby przynajmniej miała moje rozmiary.

Gość martkul
wiem że wtopa ale spotkałem się z kilkoma paniami, mam dalej kontakt, ale ta jakaś się wydaje fajniejsza od reszty tylko ta masa, nie wiem zaproponować trochę ruchu np jakiś joging mi na rękę bo muszę jakąś wagę utrzymywać ze względu na swoje zdrowie. Jak powiem jej że nic z tego to odrazu sobie pomyśli że to przez masę, a ja strasznie nie lubię robić komuś przykrości, tym bardziej gdy osoba jest wrażliwa.

Gość martkul
Rozumiem dlaczego to zrobiła i na pewno o tym wie że jest, więc mam skrupuły, szczerze nie umówiłbym się gdybym wiedział, że jest jak jest, ale stało się i nie ma sensu ranić osoby z tego powodu. Nie wiem jak jej to delikatnie powiedzieć żeby nie urazić, lub zmotywować żeby coś zrobiła z tym. Naprawdę fajna z niej osóbka i szkoda.

Gość martkul
więc wybrnąłem spotkałem się drugi raz i zachowywałem się nie jakoś chamsko, ale tak żeby zalatywało wiochą i głupotą podziałało tez taki mały blef wilk syty i owca cała :P