Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MASSSSAKKKKRRRRRRA

Obcięła mi włosy!

Polecane posty

Gość MASSSSAKKKKRRRRRRA

Dziewczyny macie jakieś sposoby na szybki porost włosów? Zapuszczam włosy od jakiegoś czasu, wczoraj poszłam do fryzjerki, miała mi podciąć końce i grzywkę, grzywka masakra, a zamiast końców z przodu mi je postrzepila, zrobila schody i siegaja mi do brody!! Wyszłam stamtad i nawet nie zaplacilam, ale wlosow i tak brak :( Znacie jakies tabletki, metody, domowe sposoby, cokolwiek?

Gość nie ma czegoś takiego
najlepsza metoda to CZAS!

Gość anka hahah
ale lonowe szybko odrosna

ciężko jest zmienić naturę, jeśli włos rośnie wolno to raczej nic tego nie zmieni, mnie włosy rosną bardzo szybko ale przyspieszają po cytrynie i skrzypie

Gość MASSSSAKKKKRRRRRRA
Skrzyp rozumiem w tabletkach, a co z tą cytryna?

Są odżywki, które rzekomo mają przyspieszać porost włosów, ale czy działają to nie mam pojęcia. Nie ma to jak genialny fryzjer, ale nie przejmuj się, to tylko włosy, odrosną.

Gość Dziewczyno, sądzisz że coś ci
pomoże na porost włosów? Po prostu musisz poczekać, aż same odrosną. Te wszystkie odżywki na porost włosów nic nie dają.

nie cudujcie autorko TO NIE WIDZIAŁAŚ ILE CIĘŁA????!!!! ŻAL.....

Nic nie nie przyspieszy w widoczny sposób wzrosyu włosów... ;) Naprawdę. Kilka miesięcy i będą jak stare ;)

Gość MASSSSAKKKKRRRRRRA
Ty sp@cja nie cuduj. Widzialam i co jak ciachnela mialam jej powiedziec zeby dokleila?

Gość nigdy nie zrozumiem
osób które mają pretensje do fryzjera za zbyt krótkie obcięcie lub nie takie jak sie chciało :o Przecież u fryzjera siedzi się przed lustrem to nie widziałaś jak Cie obcina? trzeba było powiedzieć że nie tak, że źle a nie później płakać :o Rozumiem podczas farbowania czy pasemek, wtedy nie wiesz jak to wychodzi ale przy strzyżeniu widać! :o

przyśpieszacza nie ma ale są małe sposoby... często spinać włosy w kucyk , myć głowę w zimnej wodzie w tedy cebulki lepiej reagują ... zarzywać skrzyp polny

Z cytryną? Po prostu pije herbatę z cytryna, myślę jednak ze to nie jest kwestia cytryny tylko witaminy c, której paradoksalnie w cytrynie nie ma aż tak wiele

Gość mou
spinać w kucyk a po co? co to niby daje?

kij to wie fryzjerka tak mi doradziła i poskutkowało ;)

Będą szybciej rosnąć jeśli będziesz codziennie masować skórę głowy. Poprzez masaż mieszki włosowe będą lepiej ukrwione i odżywione. Masaż możesz wykonywać rękami, masażerami do włosów (takie widełki metalowe) lub darsonwalem (prądy). Możesz też zacząć jeść tabletki ze skrzypem lub pić herbatki skrzypowe. Polecam art z tipów o metodach na szybki porost włosów http://goo.gl/kYmr0.