Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta poszukiwaczka

poszukuję pomysłów

Polecane posty

Gość Marta poszukiwaczka

witam, jestem Marta, mam 21 lat, mam chłopaka od 4 lat a zbliżają się walentynki i chciałam was zapytać czy możecie mi coś podpowiedzieć ciekawego co robić w walentynki np jeśli chodzi o menu, jakieś świeczniki itp bo będę miała wtedy okres więc proszę nie piszcie, że mamy się po prostu kochać. Podpowiedzcie coś co może przerabialiście i się spodobało waszej drugiej połowie...

Gość i3333333
spokojnie,przez anal nie zajdziesz w ciąże

Gość czapeczkaaaaa
jak on lubi piss to nasikaj na niego

Gość Jot 25
pobaw sie jego wackiem i potrzep nim,zobaczysz jak urośnie

Gość trampką
weź do buzi i poliż

Gość eeee,,,,,
między cycki weź jego fifka

Gość Marta poszukiwaczka
niski poziom mamy na kafeterii... och dzieci dzieci tylko o jednym, to jest dzień zakochanych a nie ruchających się...

mozesz zrobic po prostu fajna kolacje. ja robilam na kolacje dla mnie i chlopaka makaron ze szpinakiem i krewetkami, do tego winko, 2 swiece, serwetki, zeby bylo milo (bez zbednych szalenstw) na deser upieklam ciasto czekolaowe jesli jestes zainteresowana moge dac ci przepis :P W tym roku rowniez bede miala okres w walentynki i tez chcemy zrobic sobie podobna kolacje, pozniej deser :)

Gość Marta poszukiwaczka
on ma czerwonego olbrzyma-12 cm we wzwodzie i ma na nim białe kropki,czy on ma muchomora w gaciach?:(

Gość Marta poszukiwaczka
czy wasi faceci też maja czerwone pytongi?

Gość Marta poszukiwaczka
ładnie to się tak żałośnie pode mnie podszywać? żenada dzieciaczku... kochana proszę podaj mi swój przepis na ciasto czekoladowe, to fajny pomysł

Gość Marta poszukiwaczka
13:51 podszywacz 😡

Gość oj jadziu
jadziu...

Gość hsderwyrwa
Musisz cos zrobic na to pojebane swieto???:/

Gość hsderwyrwa
4 lata jestescie ze soba...czy WALENTYNKI macie tlyko 14.02 a nie caly rok??:/

tam dalej z ta glupia strona rowniez podszywacz... oto przepis: Składniki: 250 g masła 250 g gorzkiej czekolady 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej 180 ml wody 300 g mąki pszennej 1 łyżeczka sody oczyszczonej pół łyżeczki proszku do pieczenia 70 g kakao 250 g cukru (lub mniej wedle uznania) 4 jajka 120 ml maślanki (lub kefiru, zsiadłego mleka, jogurtu naturalnego) 2 łyżki oleju Tortownicę o średnicy 22 cm wysmarować masłem, wyłożyć papierem (spód i boki), w taki sposób, by papier tworzył 'kołnierz' nad formą na dwa cm. W rondelku o grubym dnie rozpuścić 180 ml wody, masło, czekoladę i kawę rozpuszczalną. Grzać na małym ogniu, mieszając drewnianą łyżką łyżką do uzyskania gładkiego kremu. Zdjąć z ognia i zostawić do ostygnięcia. Do miseczki wsypać mąkę razem z kakao, proszkiem i sodą i zmieszać z cukrem. Dodać 4 jajka roztrzepane z maślanką i olejem i stopniowo wyrabiać łyżką. Powoli dodawać masę z czekoladą, w końcu wlać ciasto do przygotowanej formy. Piec w 160C przez około 1 godzinę i 20 minut (lub krócej - ciasto należy sprawdzać już po 50 minutach, by go nie wysuszyć; moje piekło się krócej). Przed wyjęciem z piekarnika należy wbić patyczek w środek ciasta: powinno być lekko wilgotne. Zostawić ciasto do całkowitego wystygnięcia, wyjąć z tortownicy na metalową kratkę i jeśli to konieczne, wyrównać jego powierzchnię. Polewa: 250 g gorzkiej czekolady 120 g śmietany kremówki Nożem poszatkować czekoladę na polewę i umieścić ją razem ze śmietanką nad kąpielą wodną. Wymieszać, do uzyskania gładkiej i jednolitej polewy. Kiedy polewa będzie letnia, rozsmarować ją na Mud Cake, pokrywając całkowicie jego powierzchnię (boki również). (Polewę zrobiłam z połowy składników).

Gość Marta poszukiwaczka
tylko 14 lutego robie dla niego striptiz czesciowy zdejmuje stanik,pipki jeszcze nie widzial nigdy

ja wychodze z zalozenia ze w walentynki ma byc slodko, wiec koniecznie ciasto czekoladowe :)

Gość hsderwyrwa
Ja nic nie robie na walentynki:P Jestesmy ze soba [ponad 7 lat i mamy swoje lata:PNie bede jakis miskow facetowi kupowala:P Jedziemy na romantyczny weekend do Krakowa:D O takie polaczenie walentynek z wyjazdem:D

hsderwyrwa---> przeciez nikt nie mowi o kupowaniu miskow tylko o kolacji a to chyba roznica... Autorka nie pytala o pomysl na prezent tylko o pomysl na spedzenie czasu np menu na kolacje...

Gość fajna żonka ;)
słodko ;) no tak, ale nie każdy facet lubi słodkie ;) mój stawia na to raczej żeby dobrze zjeść :) świeczki, kąpiel, wino, alkohol, olejki, masaże jest pełno pomysłów na romantyczny wieczór ;) możesz przygotować owoce morza -łosoś norweski z cytryną -małże marynowane -ośmiorniczki w sosie -ogonki raków -dorsz po grecku -koreczki bankietowe -surimi -salsa -sałatki, surówki no a mięcha to np. nuggetsy do tego wino, martini lub drink z owocami no a ze słodkiego to np. bombonierkowe czekoladki

Gość hsderwyrwa
hmmmm ... t;lyko w walentynki jecie romantycznme kolacje? przeciez to dzien jak dzien...nie rozumiem fascynacji tym porabanym dniem ,ktore jest niby swietem hahahaha

Gość Marta poszukiwaczka
ale jakby codziennie była taka romantyczna kolacja to by stało się nudne i oklepane a tak to jest wybrana jakaś tam jedna szczególna data i jest fajnie, dziękuję ci kochana za ten przepis