Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaCiekawska

Afirmacje czy to dziala??

Polecane posty

Gość zofia23
Witam! Ja stosuje afirmacje serafjogina. Są super Polecam na Youtubie. wystarczy wpisać: serafjogin za darmo i fajnie się tego słucha. Pozdrawiam:)))

Gość gość
To ściema, nie działają, a po pewnym czasie wkurzaja na maksa.

Gość ZadowolonaZZycia
Witam jestem zagorzala fanką takich tematów

Gość ZadowolonaZZycia
Witam jestem zagorzala fanką takich tematów. wszystko działa czy to są afirmacje czy wizualizacje, honoponono czy laboratorium podświadomości, wszystko działa tr,eba tylko wierzyć. Ja codziennie jestem wdzięczna wszechświatów za nowy dzień, Za moją rodzinę. Śmieje się że męża sama sobie 'wyczarowalam' jestem razem 14 lat u wiem że to moja bratnia dusza. Ostatnio dostałam dziwnej egzemy na skórze żadne maści które przepisywać mi lekarz nie pomagały. Trochę podleczyly skórę i po chwili znowu było to samo. Powiedziałam dość, sama zaczęłam 'naprawiac' skórę, wizualizowalam piękna, jędrna zdrowa skórę i wyleczylam się. Kochani otwórzcie się na miłość, na wszechświat na afirmacje życie po tym pięknieje. Pozdrawiam

Gość gość
Witam, nowość na polskim rynku, polecam. energiczna-wiecznosc

Gość kaskaa123
Działa, afirmacje to świetny początek zmiany myślenia a jak wiadomo wszystko zaczyna sie w głowie. A jeśli chodzi o wyleczenie z choroby słyszałam kiedyś powiedzenie "ryba psuje sie od głowy" człowiek to samo, wiec zmiana myślenia działa cuda. afirmacje dla kobiet: https://www.youtube.com/watch?v=M9nVUhUI9S0