Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1997

starsza siostra mi dokucza!!

Polecane posty

Gość kasia1997

ona ma 17 lat, ja mam 14 i ona mnie bardzo nei lubi i mi dokucza. Wczoraj np. zeżarła czosnek a potem bez przerwy chuchała mi twarz a przedwczoraj przyniosła w reklamówce z zakupami troche śniegu z ulicy i z zaskoczenia mnie przewróciła i zaczeła mnie nacierać tym brudnym sniegiem, troche mi nawet wsadziła tego sniegu do ust a on był brudnawy, miał w sobie troche takiego czarnego brudu, fuj :-o dosypywanie mi soli do zupy gdy nie widze albo podstawianie nogi to normalka i codziennośc:-o dlaczego ona mnie tak nie lubi? ja jej nic nie zrobiłam :-o

Gość kasia1997
po co? :-o ja nie jestem wredna. Ja chce zeby ona przestała.

Gość kasia1997
ona jest wrazliwa dziewczyna zupełnie nie rozumiem dlaczego taka osoba jest dla mnie taka niemiła :-o

Gość jezuuu 17 lat a zachowuje się
jak dziesięciolatka :o Pojebaną masz siostrę, współczuję. Ja bym weszła do łazienki jak sie kąpie i zrobiła jej zdjecie i pokazała jej znajomym, albo zrob jej zdjęcie jak na kiblu siedzi i pokaż wszystkim... tez badz wredna

Gość wez kup cos na przeczyszczenie
i dorzuć do jedzenia/ picia (zalezy co to bedzie) przed szkola

Gość Donerkkkeba
moze jest zazdrosna ze ty sie juz calowalas a ona nie

Gość kasia1997
ja nie chce być wredna bo to ją nakręci i bedzie mi jeszcze chetniej dokuczać :-o

A nie mozesz sprobowac z nia pogadac ,dlaczego tak sie zachowuje? Jesli to nie pomoze to wiadomo ,ze lepiej nie kablowac, ale moze pogadaj o tym z mama i ona cos zaradzi, bo takie cos jest dla mnie co najmniej chore ;/

Gość kasia1997
rzecz w tym że nie moge w ogóle z nią pogadac bo ona zaraz mnie wysmieje i wygoni