Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość }mama{

Test Intelligender czy ktos go wyprubował?

Polecane posty

Gość }mama{

spodziewam się dziecka i bardzo chciałabym znać jego płeć...Trafiłam na taki oto test z USA..i szukam kobiet które robiły ten test i czy płeć z testu była taka sama z usg i oczywiście tej samej płci dziecko się urodziło co ten test pokazał....Cena może jest dość wysoka..ale usg prywatnie kosztuje podobnie i nie wiadomo czy na usg dziecko zechce się odwrócić żeby pokazać kim jest...pomóżcie czy on jest wart takiej kasy......O rady proszę tylko kobiety które robiły ten test i czy się im sprawdziło...żeby inne mamy zastanawiające się nad tym testem mogły poczytać opinie polskich kobiet w ciąży...

Gość yyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Zamiast w test zainwestuj w słownik;-/ A co do tematu to uważam, że takie testy to nabijanie ludzi w butelkę. Bada chyba ph moczu.... USG jest o niebo lepsze i bardziej wiarygodne...

Gość }mama{
interesują mnie tylko wypowiedzi matek które robiły ten test a nie jakieś bzdurne wypowiedzi nie w temacie...

Gość gość
Ja zrobiłam test. Potwierdził się z badaniem lekarza. Fajna sprawa - polecam.

Gość gość
nie próbowałam, bo jestem inteligentna i wiem, że taki test to test na inteligencję matki - kupujesz znaczy, że inteligentna nie jesteś :O

Gość gość
Dlaczego obrażasz osoby które robiły ten test? A test ciążowy robiłaś? Producent daje 90 % sprawdzalności , po rozmowie z lekarzem absolutnie go nie potępił . Jeśli byś zrobiła to mogłabyś się wypowiedzieć. Wrażenia przy robieniu testu niesamowite :)

Gość gość
Nikt nikogo nie obraża, ona po prostu stwierdziła fakt.

Gość gość
Nie wydaje mi się że stwierdziła fakt. Jeśli test byłyby "ściemą" nikt by go nie dopuścił do sprzedaży , a z tego co czytałam to przeszedł przeróżne badania laboratoryjne i został sprawdzony na grupie kobiet.

Gość gość
Sory, ale to nie działa, tak samo "skuteczne" jak rzucenie monetą: www.dailyfinance.com/2010/05/12/intelligender-gender-prediction-test-just-as-accurate-as-a-coin/ www.drugstore.com/intelligender-gender-prediction-test/qxp219808 (opinie) Ale rozumiem, że dotarło do PL, zaczęła się kampania reklamowa i będziecie wmawiać, że jest inaczej, a głupie baby polecą kupować...

Gość gość
Kobieto, a bo to jedna ściema jest w sprzedaży? :D Co ty, zwariowałaś? "Cudów" do wyciągania pieniędzy z kieszeni są tony wszędzie, od apteki po spożywkę :D

Gość gość
Sory, ale to nie działa, tak samo "skuteczne" jak rzucenie monetą: www.dailyfinance.com/2010/05/12/intelligender-gender-prediction-test-just-as-accurate-as-a-coin/ www.drugstore.com/intelligender-gender-prediction-test/qxp219808 (opinie) Ale rozumiem, że dotarło do PL, zaczęła się kampania reklamowa i będziecie wmawiać, że jest inaczej, a głupie baby polecą kupować...

Gość gość
Z tego co się orientowałam to już dawno te testy były dostępne w PL. Tylko co raz jest jakiś nowy i ulepszony. może ktoś jednak robił ten wynalazek XXI wieku ???

Gość gość
ściema, moja siostra robiła dwa razy (w każdej ciąży), za każdym razem pomyłka

Gość gość
Do wyprUbowania dla inteligentnych inaczej:-P

Gość gość
Ja zrobiłam i się potwierdził. Dopiero w 28 tyg lekarz mi powiedział co będzie, a test zrobiłam w 10 tyg więc mogłam powoli gromadzić wyprawkę .

Gość gość
Ja też robiłam test i naprawdę go polecam . Lekarz nie był w stanie , a raczej dzidziuś układał się nie w taki sposób jak byśmy chcieli, i nie określił płci. Test wskazał chłopca i urodził się Antoś .

Gość gość
Tak, jasne... Nagle same zadowolone... Żałosny spam... :/

Gość gość
Są tacy co krytykują i co chwalą , po to jest forum , żeby wyrazić swoją opinię . Jeśli dla Ciebie każda opinia która Ci się nie podoba to spam to masz problem. Ja kupiłam sobie ten test i zrobię za 2 tyg.