Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brodomaniaczka

Facet-wiking?To jest to!

Polecane posty

Gość brodomaniaczka

Nowego faceta mam. Do tej pory jakoś zawsze to byli ci "ładni",gładko ogoleni, albo z bardzo króciutkimi włosami,albo zgoleni na zero. A on... ma długie włosy i brodę! Ale nie kilkudniowy zarost,tylko normalną, regularną brodę,wygląda jak wiking :D I wiecie co? Ma zajebistą wyobraźnię, w łóżku jest rewelacyjny, na rękach nosi i motorem pod dom podjeżdża. Kobiety! Darujcie sobie tych ślicznych wypachnionych modeli! Włochaty, śmierdzący motorem krasnolud jest milion razy lepszy! A jak kochać potrafi...

Gość brodomaniaczka
Wcale nie odrażające, tylko zabójczo czarujące. "Gdzie ci mężczyźni...?" Coraz więcej tych delikatnych chłopaczków tak podobnych do kobiet. A taki facet to jest facet!

Gość Istny Skurrwysyn
teraz jest moda na zniewieściałych pedałów, ponieważ modę dyktują pederaści a ponieważ kobiety są z reguły (nie zawsze!) tępe to łykają to jak mlode dorodne pelikany :)

Gość blood inside
Ojj ja też uwielbiam takich dzikusów :D śmierdzących motocyklem :D :D

Gość brodomaniaczka
A ja mam właśnie dosyć tych zniewieściałych pedałów :D Facet musi kląć jak krasnolud, śmierdzieć motorem i umieć przywalić innemu w barze, ale bronić kobiet i dzieci i na rękach nosić. To jest facet, a nie jakieś Justiny Timberlejki i inne.

Gość blood inside
Z tym przywaleniem i przeklinaniem akurat się nie zgodzę :p

Gość żona Wikinga z Wolina
bzdury piszecie !:D Wiking to prawdziwy chłop co to drwa narabie,wody ze studni naciągnie,przeniesie przez kałuże,a nawet jak trzeba walca zatańczy na palcach:P Ale cóz większość bab woli wydepilowanego szpaka z pomalowanymi pazurami i krecącego tyłkiem pajaca ...co to leży tylko i pachnie:O dajcie spokój popieram autorke sama mam takiego "unikata" w domu :classic_cool:

Gość brodomaniaczka
Żono Wikinga - musimy trzymać się razem, tak nas niewiele zostało wolących Prawdziwych Mężczyzn! Zawsze byłam z tymi ślicznymi, gładkimi i milusimi przytulaskami , nie powalało mnie to, ale innego nic nie znałam. A tego mojego śmierdziela nie zamieniłabym na nikogo innego! :) Leje po mordach w barowych zadymach, motorem pół miasta budzi, zamiast Diorem - smarem i benzyną pachnie. Skóry nosi i ćwieki, za to żadnych cekin i cyrkonii. Ale syna mojego na barana nosi a mi kwiaty bez okazji dać potrafi. Kobiety, otwórzcie oczy! Prawdziwy Mężczyzna musi być facetem, nie zaś malować się więcej niż wy!

co racja to racja. chlop to musi wyglada i zachowywac sie jak chlop a nie jak ciotka. dlugie wlosy i kilkudniowy zarost u faceta to jest to ! a jeszcze jakby jezdzil motocyklem, jak to mowicie np to juz w ogole odlot. tak tak taaaak !!! dajcie mi takiego.

Gość bo dzisiaj mode dyktuja
popierdoły typu tyszka czy woliński i ja naprawde nie moge sie nadziwić ,że świat słucha potulnie ich wskazówek jak świnia grzmotu!!! No ludzie co jest z wami?!:O Czy zdanie prawdziwych kobiet i prawdziwych facetów -nie wydepilowanych i pomalowanych jak dziwka pajaców -nic w tych czasach nie znaczy?! Dobrze ,ze zyje w NORMALNYM środowisku i mam w doop ie te całe trendy modowe to dobre dla bezmyślnych baranów prowadzonych na ośmieszenie🖐️

Gość Twoja lorelei..
teraz jest moda na zniewieściałych pedałów, ponieważ modę dyktują pederaści a ponieważ kobiety są z reguły (nie zawsze!) tępe to łykają to jak mlode dorodne pelikany jA bym wolała Ciebie Twoja syrenkacpachnąca algami i rybą .

Gość do brodomaniaczki
gratuluje faceta. fajnie ze jestes szczesliwa.

Szczerze zazdroszczę... :) "Ciacha" i "żelusie" są do bani. Jak facet, to tylko męski i najlepiej zarośnięty tu i ówdzie :)

Gość A ja mam ladnego, gladko
ogolonego faceta. Ktory jest bardzo silny, interesuje sie Wikingami i jezdzi na Jomsborg. Moze byk?

Gość raaaaaany
"na Jomsborg"?:O jomsborg to był 1000 lat temu, teraz jest po polsku WOLIN

Gość 2 lata temu na pewno byl
Jomsborg

Gość raaaaaany
i że niby co i gdzie?

Gość milkakao
jak robicie loda tym owłosionym?

Gość brzdki.
idz pod dworzec, tam napewno twoj smierdzący mąz z wielką zapchloną brodą czeka i wino pewnie juz pod reką ma

Gość Nateis22
Witajcie! Podobnie jak większość tu komentujących nie trawię zniewieściałych, wygolonych wszędzie, zachowujących się jak dziewczynki facetów. Na terenie mojej uczelni większość to (niestety) przedstawiciele takiegoż "rodzaju". Hipsterskie, czy jak to tam zwą, wypierdki. No i przerażająco chudzi. Nie szczupli. Po prostu chudzi, niemalże szkieletorki, jeszcze z fryzurkami a'la Justin Bieber lub wokaliści zespołów j-popowych. I dziewczyny za nimi latają X_X Mój chłopak co prawda dzikiego zarostu na mordce nie ma, bujnej brody też nie, ale za to... jego wąsy są zajebiste xD Jeśli zapuści - prawie jak Stalin wygląda! No i ten włochaty torsik... mrrau...

Gość niunia taty
Mój mężczyzna ma łysą głowę,brodę do wysokości mostka zaplecioną w warkocz lub dwa i jest najwspanialszy na świecie :-) Nie cieprię lalusiów...no wstrętne i do niczego nieprzydatne-może jesynie w kosmetycznym doradzić dobrze z podkładem czy jakims tam inszym świństwem.....ale ja nie używam,więc takich nie lubię :-)