Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytamniebladze

ból w dole brzucha 31 tydzien

Polecane posty

Gość pytamniebladze

Jestem w 31 tygodniu ciązy i w sobotę złapał mnie ból z lewej strony w dole brzucha, jak siedziałam to nie dokuczał, ale jak wstawałam to ciężko mi było sie wyprostować, przeszedł po kilku godzinach, ale przedwczoraj w nocy mnie znów złapał (rano przeszedł) i dziś w pracy na 2 godziny. Czy to może być niebezpieczne? Wizytę mam za 3 tygodnie, byłam tydzień temu i było wszystko ok, miałyście może takie bóle? Nadal pracuję (jestem nauczycielka) i do tej pory czułam się swietnie...:/

Gość Karla20
Hej. Ja jestem obecnie w 38 tzgodniu i takie bóle w dole brzucha mam od 27 tygodnia podobno jest to normalne. Macica przygotowuje sie do porodu i rozciaga sie tak bynajmiej mój lekarz mi powtarzał.

Gość pytamniebladze
Karla też masz takie ciągnące bóle jak wstajesz, że masz ochotę się schylić, bo ciężko się wyprostować?

Gość dasdfx
Dziecko wstawia sie powoli w kanal rodny byc moze istad te bole , poza tym moga Ci sie zaczac niedlugo skurcze przepowiadajace

Gość adela_89
Ja też miewałam takie bóle, a raczej kłucie w boku, które czasem było tak silne, ze nie dałam rady chodzić. W moim przypadku były to skurcze przepowiadające braxtona-hicksa ale zdarzało się tez że odczuwałam nagłe i mocne parcie na pęcherz, a przy tym również mnie bolało, lekarz wytłumaczył mi wtedy że dziecko od pewnego momentu jest już na tyle duże, ze gdy ułoży się w jakiejś pozycji to może powodować ucisk na różne narządy, mam nadzieję, ze tak właśnie jest i w twoim przypadku :)

Gość pytamniebladze
czyli nie martwic się tym?