Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość materialistka_mloda23

czy warto z kims takim sie wiazac na dluzej?

Polecane posty

facet,26 lat.bez mieszkania,narazie bez pracy,bez auta z kredytem studenckim 30tys,konczy studia na nawet dobrym kierunku, jestesmy juz 3,5roku razem ale coraz bardziej widze jego wady,niekulturalny,gbur,cham prostak,czesto gada glupoty juz mnie nie pociaga,przez te 3 lata sie bardzo zaniedbal,przytyl,zbrzydl mi,mamy inne priorytety,on chce slub i dzieci a ja nie bardzo,

Gość dziś na pomarańczowo
skoro jesteś materialistką, to co Ty z takim nieudanym biedakiem robiłaś 3 lata? zresztą, już nawet mniejsza o to. facet nie ma nic, tylko 30 tysięcy kredytu do spłacenia, a myśli o ślubie i dzieciach? a za co on niby chce ten ślub zrobić i dzieci wychować? jakiś niepoważny, kolejny z tych, którzy myślą, że rachunki ewaporują w atmosferę, a pieniądze do życia potrzebne nie są. uciekaj zanim narobi Ci dzieci i pójdziesz w nimi w kolejkę po zapomogę do mopsu.

przez te 3 lata wierzylam w milosc,a potem zaczelam realnie go oceniac i wyszlo ze na nic nas nie bedzie stac i niczego nie mamy i jeszcze ten kredyt jego,ja na studiach zapier... w pracy a nie kredyty bralam

zerwij z nim, albo zacznij zachowywać się tak jak on w stosunku do ciebie, może zrozumie