Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowana mama !!!!

Czy mam isc na pogotowie ? rozcieta głowa:(

Polecane posty

witam moj synek (18 miesiecy) mial przed chwila wypadek odkurzalam w pokoju a on szedl za mna z misim zaslonil twarz tym miskiem potknol sie i walnol glowa o odkurzacz (wystaje tam taki maly kwadrat i rozcial sobie glowe o to:( nie jest to duze rozcieie takie na dlugosc 1,5 cm - 2 cm ale niewiem jakie glepbokie bo synek nie daje mi tam dotknac , martwie sie co zrobic czy jechcac z nim zeby to ogladneli czy powedza mi ze jestem histeryczka:( nieraz jak synek mial jakis drobny wypadek to mowili zeby nie panikowac i juz sama niewiem , ma to rozciete tak nad czolem jak sie wloski zaczynaja:( dzieki za porady , stalo sie to z 30 min temu teraz sie bawi i jest ok.

Gość jezeli to jest...........
duza i gleboka rana to moze warto zeby lekarz na pogotowiu mu to zszyl zeby nie bylo blizny. Jesli jest w bardzo niewidocznym miejscu to po prostu umyj rane i zdezynfekuj woda utleniona i biedzie ok

niewiem czy to glebokie bo jak chce dotknac to synek odrazu tam paluchy wciska i rozdrapuje:( ale chyba tak skoro rabnol o nie ostre w wbilo mu sie i tak:(

Gość pkasoanduiadbcku
kur**a jakie dzisiejsze matki są głupie!!!!! Niedługo będziecie pytać czy podcierać dupe po kupie na forum czy też nie...żałosne

Gość brrrrrr
Pani Kasia w takim momencie po prostu zakopała dziecko. :o

chce spytac o rade nie ocenaijcie tylko napiszcie , Pani na pogotowiu powiedziala zebym obserwowala ale niewiem czy ma racje:( chcialam porady a nie obrazanie

Gość akukkkku...
pkasoanduiadbcku - od tego jest forum, zeby sie pytac. A autorka zadala calkiem sensowane pytanie, wiec nie wiem o co ci chodzi znudzona krowo.

jeśli dziecko zachowuje się normalnie to ja bym nigdzie nie jechała. spróbowałabym mimo wszystko jakoś zdezynfekować rankę i tyle.

Gość fhmkj,k,lkjh,jk
najlepiej wrzuć do wózka i wywieź do lasu... jakie poybeane te matki współczesne, rusz sie głupia ciiipooo sprzed kompa i szoruj na pogotowie!!!!

Gość apaulina
skad my mamy wiedziec jaka to rany jaki był upadek jak wyglada dziecko i jak sie zachowuje zaśmiecie tylko forum takimi tematami

Ja bym pojechała,nie wiadomo jak głęboka jest rana,co może dziać sie potem i czy bez szycia nie bedzie blizny.

autorko kretynami z forum się nie przejmuj, ja bym pojechała na pogotowie, żeby zobaczył to lekarz, dziecko się bawi i wygląda ok więc chyba nie powinno mu nic być, gorzej gdyby wymiotował czy coś ale mimo wszystko dla spokoju pojechałabym

Gość jedz jedz jedz
ja z moja corka nie pojechalam i do dzisiaj ma blizne i lyse w tym miejscu :(