Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Joanna1986_01

Jak ubrać maluszka?

Polecane posty

Gość rumianek dzbanek
Stosownie do pogody. Proste.

Gość to bedzie zalezalo ....
wyłacznie od pogody a najbardziej temp. Zwykle na poczatku kwietnia jest chlodno - wiec mozna dziecku zalozyc taki jesienno- wiosenny kombinezon i do tego bawelniana czapke. ale i bywalo ze na poczatku kwietnia bylo z 20 st to wtedy trzeba takie dziecko lzej ubrac

Kolejna kobieta zadaje pytanie bez sensu... Czy wy coś z głową macie???? Jedna pyta o spacer w sierpniu, kolejna o wyjście ze szpitala w kwietniu;-/ A skąd mamy wiedzieć jaka będzie temperatura w kwietniu. Czy będzie +3 czy +23.

Gość rumianek dzbanek
Arszenika, to normalne pytanie na kafe, nie zauważyłaś? Podobnie jak "czy jestem w ciąży, bo robiłam test i są dwie kreski" :D

Jeśli pytania są bez sensu to proszę na nie nie odp. To chyba proste. Prawda. Złośliwym Paniom dziękujemy

zależy od pogody. a co do kombinezonu to wstrzymaj sie z zakupem. po co teraz już chcesz kupować? bliżej terminu będziesz widziała jaka jest pogoda i czego można się spodziewać.

Gość mou
nie wiemy. mój tato mówił ze gdy sie urodziłam wiele lat temu na poczatku maja padał snieg

Gość rumianek dzbanek
Złośliwe, nie złośliwe, ale sama pomyśl: kto teraz wie, jaka będzie pogoda w kwietniu? Moja kuzynka urodziła dziecko w połowie grudnia, gdzie nawet śniegu nie było, a ja rodzę w tym miesiącu i kto mi zagwarantuje, jaka będzie pogoda? Nikt. Co do kombinezon to ja akurat mam 3, ale to dostałam od koleżanki, sama bym chyba nie kupowała, tym bardziej, że ambitnie planowałam szybkie wyjścia na spacer z Małym, a tymczasem mróz nos odrywa i raczej nici z wychodzenia z noworodkiem. Także zakładam, że kombinezony mi się nie przydadzą.

Gość yyyyyyyyyyyyyy
Nie wiemy jak , bo nie mamy pojecia jaka bedzie pogoda. W zeszlym roku 3 maja padal snieg a temp wynosila 4 st. Za to w polowie kwietnia bylo w pewnym momencie 22 stopnie. Teraz widzisz dlaczego pytanie jest glupie.

Nie będę się wypowiadać co do poziomu inteligencji niektórych osób. Szkoda mojego czasu. Jak widać mało tu osób na poziomie. PROSZĘ ZAKOŃCZYĆ PISANIE DO WĄTKU

Gość środek okręgu
Szanowna autorko Ty wykazałaś się kompletnym brakiem inteligencji zadając pytanie, na które NIKT w chwili obecnej ne bedzie znał odpowiedzi... A jakiegoś wybitnego chamstwa i wszelakiej złośliwości nie ma zwyczajnie na tym temacie. I tyle.

Chamstwa jest i to bardzo wiele. Wszystko zależy też od interpretacji (uważam że nie jestem zbyt przewrażliwiona) oraz od tego kto w jakim kręgu osób się ,,obraca". Dla mnie takie rzeczy są niedopuszczalne. Wyznaję zasadę szacunek w obie strony zarówno w życiu prawatnym jak i zawodowym. Jak już pisałam wcześniej kończymy wątek. Bez dalszych komentarzy PROSZĘ

Gość cykladaaaaaaax
Jedziemy w sierpniu w góry. Niemowlak będzie miał 3 miesiace. Jak go ubrać???? No proszę Cię. Pytanie z rzędu głupich. Pytać każdy może tyle, ze jak zadajesz niemądre pytanie to i taką odpowiedź otrzymasz. I wyluzuj trochę.