Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepodobimi24

3 min sexu porazka a u was dziewczyny ??

Polecane posty

Gość niepodobimi24

Specjalnie poszlam do lozka z 30 latkiem z mysla ,ze bedzie doswiadczony przechwalal sie ,ze mial duzo dziewczyn ,a tu w spodniach flaczek z orzeszkami :( stwierdzam,ze dlugosc jednak ma znaczenie wiek nie ma znaczenia mialam mlodszych a lepszych

Gość co sie dziwisz?
zafascynował się Twoim ciałem, powinnaś się cieszyć :) teraz mu ładnie postaw ssąc i jeszcze raz. pff

Gość samoootna :( :)
ja tez mialam 30 latka - do baaani :]

Gumowy to do mnie?:D

dziewczyny z kąd wy tych 30 latków brałyście? Bo ja każdego mile wspominam i nie trafiło mi się nic takiego jak wam . dziwne

Samotna, oczywiscie, ze do ciebie. czuje sie urazony tymi inwektywami pod adresem trzydziestolatkow :-)

no sorry :D nie uogólniam... mam 27 lat i moim pierwszym partnerem i narazie jedynym BYŁ 30 latek :D porównania nie mam ale skoro nie dawal mi seks satysfakcji to chyba był kiepski... zero czułosci , gry wstepnej itd.. tylko od razu zabieral sie do rzeczy :D

Gość nie do fiary
do 27 roku zycia nie sprobowalas sexu?? ja pitole

Samotna, jedna jaskolka wiosny nie czyni :-) Trafilo ci sie jak slepej kurze ziarno (w tym przypadku plewa :-) ) Z facetami jest jak zwinem im starsze tym lepsze ( To powiedzenie, ma tez zastosowanie wobec kobiet, niestety tylko do pewnego rocznika :-) )

zle sie wyrazilam ,wspolzylam z jednym 9 lat:D nie wiem czemu tyle przy nim siedzialam skoro byl do bani :]

Z niektorymi facetami jest jak z psami, jak go dobrze wytresujesz to ci pokaze niezle sztuczki :-)