Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grfzegorz

brak zameldowania

Polecane posty

Gość Grfzegorz

Mam pytanie. Muszę się wymeldowac z obecnego miejsca i nie mam mozliwosci zameldowania sie w obecnym miejscu zamieszkania. i co w takim przypadku. nie mam tez mozliwosci czasowego zameldowania.

Gość powiem i ja.....
z tego co wiem musisz być gdzieś zameldowany bo inaczej stajesz się osobą bezdomną oczywiście jeśli nie wymienisz dowodu osobistego gdzie jest adres zameldowania to tak się nie stanie ale w dowodzie osobistym musi być aktualny adres stałego zameldowania bo ponoć jak policja się tego dopatrzy możesz dostać kare nawet do 5 tys zł

Gość Panna z odlotów.pl
Nie ma obowiązku meldunku w tym momencie 🖐️

Gość ttttttttt67
nie m a obowizku meldunku zadnej kary a za 3 lta wogole bedea wykasowane z dowodow nie martw sie...

Da się tak żyć ale utrudniony dostęp do urzędów itd. jeśli będziesz potrzebować coś..

Gość nie ma obowiązku meldunkowego
I raczej nic Ci się nie stanie, tylko będziesz miał różne problemy np. z podpisaniem umowy o internet na abonament itd., ale bez przesady. Wielu ludzi żyje tak latami.

Gość Grfzegorz
Dziekuję wszystkim za odpowiedz. Nie mogę bez meldunku byc bezdomny bo mam gdzie mieszkac, nie mam po prostu gdzie się zameldowac.