Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mexxx...

Dlaczego ona tak stęka??

Polecane posty

Mam 3 miesięczna córeczkę.. od paru dni strasznie dużo stęka tak jakby chciała zrobić kupę, a do tego puszcza ostatnio dużo gazów i jest bardzo marudna w dzień. Ogólnie normalnie robi kupkę. W dzień w ogóle nie śpi a jak już to tylko z 15 min ;/. Masakra. Wieczorami chodzi spać po 21 a budzi się już o 5-6 rano (doliczając w nocy przebudzenia na jedzenie 1-2 razy). Co jej może dolegać???

Gość podobon
pewnie niedługo umrze ja mialam podobnie z synkiem

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
wydaje mi się że brzuszek ją pobolewa. Jak karmisz piersią to zastanów się czy nie zjadłaś czegoś co mogłoby małej zaszkodzić.

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
jacy ludzie są powaleni. Jak ten ktoś co pisze o śmierci dziecka kiedyś go doczeka to gorzko pożałuje tego co pisał.

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
ale w sumie to jaka z ciebie matka ze nie wiesz co jest twojemu dziecku jestes gówno a nie matka tak między nami

Gość Każda matka się niepokoi
i każda może zadać pytanie,bo może akurat ktoś ma doświadczenie

sksjlksjlfkjsakljfa a moim zdaniem Ty jesteś jakąś furiatką. Nie wiem co ty tam sobie w tej małej główce myślisz ale nie każda kobieta już od pierwszego dziecka wszystko od razu musi wiedzieć. Po to między innymi jest to forum ŻEBY PYTAĆ!

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
moja starsza córka tak miała jak zupy jarzynowej się najadłam, takiej z fasolką szparakową, groszkiem... Skojarzyłam później

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
jakiś podobon wpisał(a) że dziecko zaraz umrze to odważyłąm się tak napisać, dla mnie to chore, że matka normalnie pyta a jakiś palant pisze że jej dziecko zaraz umrze

Gość mam lepszy pomysł
to gazy, bąki co wybudzaja dziecko. Ty myslisz, ze 3 miesieczne dziecko ma spac cale noce? To, ze treraz i tak ci spi to masz fuksa, zaraz przestanie i nie mowie tego zlosliwie,

Gość sksjlksjlfkjsakljfa
a następny wpis to podszyw, dopiero skumałam. Sama mam dwójkę już nie takich małych dzieci i nie mam tak za przeproszeniem zrytego łba jak co niektórzy tu

wiem ze nie bedzie spala cala noc ale ona nie spi mi w ogole w dzien...

wiem ze nie bedzie spala cala noc ale ona nie spi mi w ogole w dzien...