Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werwrwr

jak działa i gdzie kupić karta na prąd w mieszkaniu ?

Polecane posty

Gość werwrwr

dziekuje z góry

Gość werwrwr
ma ktoś z was karte na prąd ???

Gość werwrwr
tzn posiada ?

Gość piszcie noooooooooooooooooo
też bym chciała wiedzieć

Gość Grażyna Wójcik
Ja tam prąd na kartę kupiłam na stronie http://najtanszy-prad.pl/ i powiem wam, że super to działa. Moje wydatki w końcu są niższe tak realnie, a nie, że tylko o dwa czy trzy złote. Tak, że ogólnie powiem wam szczerze, że polecam wszystkim prąd na kartę. Kupujesz za 100 zł prąd i hej, starcza na miesiąc, a w Tauronie wydawałam po 180 zł.

Gość Łukasz Łoś
@Grażyna Wójcik A jak to wygląda w momencie gdy skończy mi się hajs na karcie? Już po prądzie? Nie ugotuje sobie nic, w kiblu też nie zapalę światła? Jak to wtedy rozwiązać?

Gość Katarzyna Łysak
To jest minus, ale za to plus jest taki że nikt nie nabije ci rachunku na pierdyliard złotych :)

Gość Piotr Wielgos
Dobrze Katarzyno mówisz, zawsze to jest dużym plusem ze mój rachunek wyniesie tyle ile zapłaciłem. Jako że pracuję dużo przed komputerem potrafię czasem zjeść 10zł w kilka godzin, bo mam dużo serwerów. Ale tak to już bywa, jak jest sie informatykiem renomowanej klasy i biją się o mnie wszystkie korporacje w polsce.

Gość Patrycjusz Sztaba
Czyli Piotrku uważasz, że warto przejść na prąd na kartę nawet posiadając serwer? Sam mam jeden i szukam oszczędności, ale nie wiem - a jak zabranie kasy na karcie, to jest jednak strach. Można mieć prąd na kartę, a w razie czego "jechać na debecie" ?