Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LollyteCka

Po 5 latach małżeństwa przeżywam kolejno fascynacje innymi mężczyznami :(

Polecane posty

Gość LollyteCka

Pracuję w duzym biurze, pracowałam tam wcześniej, jeszcze przed ślubem... Dopiero teraz zaczęłam się... podkochiwać w kolegach z pracy. Obecnie jestem zauroczona chyba 4 z kolei. Kiedy zasypiam, myślę tylko o nim, kochając sie z meżem wyobrażam sobie, że to mój kolega. To jest naprawdę męczące, w pracy bardzo uważam, żeby nie pokazać po sobie mojej słabości... :(

Gość marky mark two
standardowy związek, standardowy kryzys. Do leczenia albo zdrady, bo stłumić się nie da

Gość LollyteCka
Fuck, ten kolega ma ksywkę "Mark". Los jest podly :(

Gość ja tak mam po 8 i pół roku
małżeństwa. Znudził mi się mąż i zafascynował obcy mężczyzna,mieliśmy króciutki romans(...). Nie żałuję,bo warto było przeżyć takie emocje.

Gość LollyteCka
Naprawdę... Może i poszłabym na romans. Ale boję się, że ten kolega nie zechciałby...

wow...dopiero po pieciu latach?ja znalem jedna co po pól roku poszła na całośc;)

Gość marky mark two
kobiety i faceci potrzebujący adrenaliny zawsze się karmią emocjami. Często jest to niezdrowe i zaburzeniowe

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
emocje to sie przezywa jak mozna po 20 latach malzenstwa powiedziec- bylam/bylem wierny malzonkowi, a dawanie dupy innym kolesiom to porazka

Gość Roman Pawluczenko
Kup se kołek wywłoko

Gość marky mark two
kobiety i faceci potrzebujący adrenaliny zawsze się karmią emocjami. Często jest to niezdrowe i zaburzeniowe

Gość marky mark two
kobiety i faceci potrzebujący adrenaliny zawsze się karmią emocjami. Często jest to niezdrowe i zaburzeniowe.No ale wszystko bywa niezdrowe:D

Gość cfjkfjkfuiue7
a wy jak byscie sie poczuly na miejscu waszych mezow???????myslicie tylko o sobie i swojej dupie zalosne...wybierzcie albo maz albo ten drugi a nie robic zsiebie dz......e

Gość duże dzieci
Bożżże ! Oby mój syn nie trafił kiedyś na takie rozchwiane emocjonalnie baby. Co to się porobiło teraz ? Czy wy kiedykolwiek dojrzejecie ???????

Gość duże dzieci
Bożżże ! Oby mój syn nie trafił kiedyś na takie rozchwiane emocjonalnie baby ! Co to się porobiło teraz ? Czy wy kiedykolwiek dojrzejecie ???????

Gość duże dzieci
Bożżże ! Oby mój syn nie trafił kiedyś na takie rozchwiane emocjonalnie baby ! Co to się porobiło teraz ? Czy wy kiedykolwiek dojrzejecie ???????