Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wiktoria_19

opryszczkka? bardzo wazne!!!

Polecane posty

Wczoraj pojawiły mi sie krostki, a raczej takie małe zgrubienia na wargach sromowych tutaj od zewnatrz. Okropnie swedza, i gdy sie je dotknie to bolą. Jest ich 6. Na dwoch widac biale czubki. Mam gronkowca zlocistego od urodzenia. tzw '' zimno'' mam czesto na ustach. Moj chlopak ma tez zimno, a nawet dwa na twarzy i własnie kilka dni temu calowal mnie po miejscach intymnych. Moze to byc tym spowodowane? Martwie sie co to a moja ginekolog moze mnie przyjac dopiero za kilka dni. Bardzo prosze o wasze zdanie na ten temat :(

Gość 3984859
boze :( nie chce cie straszyc...ale wlasnie jestem tez po opryszczce... to jest virus HPV. na poczatku bardzo swedzialo,wygladalo jak owrzodzenie a potem zrobily sie rany i straszne spuchnniecie..nie moglam chodzic przez tydzien... ginekolog przepisal mi ketanol i antybiotyk w masci... Na szczescie wszystko sie zagoilo ale bole byly nie do zniesienia.. Nie moglam sikac, musialam pod cieplla woda z prysznica :( Oby to nie bylo to

Gość mou
"objawy infekcji takiej jak opryszczka narządów płciowych mogą rozwijać się gwałtownie i szybko, formując bolesne, czerwone pęcherze w okolicach narządów płciowych, w szczególności na udach, pośladkach i w okolicach odbytu."

Gość mou
no i? bo nie rozumiem cytatu?

To ja nie rozumiem twojego cytatu poniewaz ja nic nie pisalam na temat ud, odbytu etc.

Gość mou
ludzie to pisz od razu że nie rozumiesz. :O wkleiłam opis objawów dot. opryszczki i tyle. Nie pasują do tego co masz u siebie to się ciesz. może to tylko jakieś pryszcze i tyle.

pryszcze ? raczej nie, bo nigdzie ich nie mam i nigdy nie mialam. Poza tym pryszcze nie swedza. Bedza wyniki cyto to sie dowiem