Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reeeeeere

oglądaliście teraz konferencje z rutkowskim i rodziną?

Polecane posty

Gość nie wybaczyłabymmmm
Gdy moje dzecko w wieku 4 lat miało usuwany 3 mogdałek i musielismy Go zostawic na parę dni w szpitalu nie uroniłam ani jednej łzy,nawte w domu.Mąż nawet podsmiechiwał sie,ze jestem wredna matka,bez serca. CZułam smutek,ale łzy nie chciały nadejsc. Gdy dziecko wyszło ze szpitala ryczłam jak tylko sobie przypomniałam,ze moje kochanie było w szpitalu. Uśpiłam psa i nie poszła mi ani jedna łza. Ateraz ,po latach,jak sobie przypomne to rycze :-(

Gość informatyk_romantyk
Ludzie już dajcie spokój tym osobom i zmarłej Madzi. Zajmijcie się własnym życiem, patrzcie na własne błędy a nie na czyjeś.

Gość a ja myślę, że....
jak moje dziecko miało mieć zabieg w szpitalu to oboje z mężem byliśmy zdruzgotani i płakaliśmy i trwało to kilka tygodni nawet po zabiegu byliśmy w strachu jakie wyjdą wyniki wycinka do dziś się boimy o dziecko i chuchamy na zimne nawet jak ma katar

Gość to ja rutek
www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl www.detektywrutkowski.pl

Gość nie wybaczyłabymmmm
a ja myślę, że....moje dzecko miało usuwany 3 mogdałek. NIc poważnego.

Gość szprotka w oleju
Patrzac na tego typa bartka,caly czas odnosze wrazenie jakby zaciskal usta i powstrzymywal sie od smiechu!jakby mial zaraaz nie wytrzymac i parsknac smiechem...Oni wszyscy sa mega dziwni!

Gość a ja myślę, że....
moje miało naczyniaka na szyji bogu dziękować, że nie był złośliwy ale co przeżyliśmy z mężem ...

Gość nie wybaczyłabymmmm
a ja myślę, że....no to się nie dziwię,ale chyba nie płakaliście non stop publicznie. Myślę,ze wiecej łez wylaliście w domowym zaciszu.

Gość teraz ja4444444444
on jest całkowicie nieobecny

Gość Eugienia7878***
moje wlasne zdanie: wynajeli rutka zeby tak pokierowal opinia ze rodzina jest cacy, ze to wypadek, matka bartka wiedziala co sie stalo, tak samo jak i on. od poczatku mi sie nie podobalo jak mowila tak sztucznie, jakby sie nauczyla na pamiec, tak samo jak i matka madzi. a ten bartek to juz wogole. ja rozumiem, ze mozna byc na prochach, ale zeby nie zaplakac ani razu przez te 2 tygodnie?:O nawet najtwardszy facet by uronil lezke, a co mowic ojciec dziecka?:O nie pojmuje tego i nawet nie staram sie zrozumiec....matka spanikowala, wypadek...bala sie co powie tesiowa...ok...ale oni? musieli miec cos na sumieniu....nie ma bata:O

Gość a ja myślę, że....
tak, ale i między ludźmi nie było nam do śmiechu jak mówiłam matce i teściowej o małej to miałam łzy w oczach a jakbym miała wystąpić publicznie jak ten facet to na pewno bym się rozryczała

Gość Biniaa
Nowa fryzurka,ręce już nie założone. No i była flama Rutka się wypowiadała ta w lokach od fryzjera,była zakonnica. Cyrk.

Gość no tak no tak
Bartek powinien rzucac się po podłodze wierzgac nogami i płacząc w nieboglosy wyrywac sobie włosy z głowy ? Taki cyrk chcielibyście obejrzeć co ? Na szczęście chłopak zachował się jak przystało z klasa . Pa wsioki i wiesniary .

O Rutek ma nowe okularki! Nie, no ale to rzeczywiście był wypadek?? Nie wierzę...A ona chciała popełnić to samobójstwo czy nie w końcu?

Gość Eugienia7878***
ona nie byla NIGDY zakonnica. ona ma 26 lat. poznala go 8 lat temu, jak chodzila do liceum przyklasztorze. tyle ma wspolnego z zakonnicami:O pozniej rzekomo za granice wyjechala studiowac, ale to tez nie do konca wiadomo jak to bylo. i nazywa sie inaczej. urszula jakas tam....sprawdzie na google.

Gość Biniaa
Kobyłecka vel Krużyńska.

Gość zniesmaczona*
moje wlasne zdanie: wynajeli rutka zeby tak pokierowal opinia ze rodzina jest cacy, ze to wypadek, matka bartka wiedziala co sie stalo, tak samo jak i on. wynajeli powaiadasz? :D biedni ludzie mieszkajacy na kupie w kamienicy wynajeli Rutkowskiego i jego ludzi na tyle dni? ?? ty wiesz jaki Rutkowski jest drogi, ile go kosztuje placenie swoim ludziom? ludzie rozwalacie mnie czasami.. Podejrzewalabym, ze Rutkowski zaplacicl ojcu i babci, zeby pokazali mu poparcie na konferencji, bo byla na niego nagonka.

Gość Eugienia7878***
jak zwal tak zwal, ale dziala na ich korzysc, co widac:O

Gość Biniaa
Rutkowski lubi szum medialny. U nas w Gdańsku zrobił cyrk z Iwoną Wieczorek ,nic nie znalazł a jej matka bo pogoniła bo się spoufalał zaraz na ty do niej gadał.

Gość EWAertyui
facet jest jak automat, wszystko w nim takie wyrozumowane, ładne składane odpowiedzi, grzeczne i na temat, ale... właśnie... on jest taki jak robot... mało ludzki, mało autentyczny... robot grający rolę, którą przeznaczyli mu ludzie tylko uczuciowość nie ta....

Gość concordia
zniesmaczona* moje wlasne zdanie: wynajeli rutka zeby tak pokierowal opinia ze rodzina jest cacy, ze to wypadek, matka bartka wiedziala co sie stalo, tak samo jak i on. wynajeli powaiadasz? biedni ludzie mieszkajacy na kupie w kamienicy wynajeli Rutkowskiego i jego ludzi na tyle dni? ?? ty wiesz jaki Rutkowski jest drogi, ile go kosztuje placenie swoim ludziom? dla ratowania dupy bartka mogli zaciągnąć kredyt!!! a kaskę pogrążyli rutek się promuje

Gość też odnosze wrażenie
że jest jakaś lekka manipulacja, juz na filmie z przyznaniem się Rutkowski własciwie mówi za matkę że dziecko jej wypadło

Gość zniesmaczona*
taaak na pewno sie zadluzly na kilkaset tysiecy Rutek wyraznie powiedzial, ze ni wzial od nich pieniedzy, bo wiedzial ze niezla kasu ugra dzieki umowie z TVN na wylacznosc, SuperExpressem itd. te pieniadze ida w setkach tysiecy..jak nie wiecje

Gość rederedere
''Rutkowski lubi szum medialny. U nas w Gdańsku zrobił cyrk z Iwoną Wieczorek ,nic nie znalazł a jej matka bo pogoniła bo się spoufalał zaraz na ty do niej gadał.'' sikłam :D

Gość concordia
podobno za sprawę 20 tys. a tak namota,że wygrywa

Gość phihghuh
ktos moze smierc Madzi wiazac z jego bardzo dziwnymi upodobaniami, to albo on mial cos z tym wspolnego albo poprostu mu wstyd, ze sie interesowal sie jakas dziwna sekta czy grupa (nie wiem? ), ktora miala jakies chore zasady

Gość baba pod wozem
"Patrzac na tego typa bartka,caly czas odnosze wrazenie jakby zaciskal usta i powstrzymywal sie od smiechu!jakby mial zaraaz nie wytrzymac i parsknac smiechem...Oni wszyscy sa mega dziwni!" Ja też odniosłam takie wrażenie.

Dajcie już spokój temu ojcu. Jest powściągliwy w okazywaniu uczuć i tyle.

Gość concordia
ta..powściągliwy satanista... ciekawe kiedy kaska się targnie?

Gość powiem tak ...
teraz czepiacie się ojca Magdy, że ma coś na sumieniu bo nie płacze, a gdyby publicznie płakał to zaraz pojawiły by się zarzuty, że ma coś na sumieniu bo płacze przed kamerami aby wzbudzić litość :o