Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alem Ciekawy

Bad Boy vs Good Boy

Polecane posty

Gość Alem Ciekawy

Dziewczyny, jacy faceci was pociągają i chciałybyście mieć za partnerów? Niegrzecznego, wolnego i szalonego czy poukładanego, sympatycznego, stałego(taki ogólnik niewyczerpujący pojęcia "zły"/"dobry")? Odpowiedzi na zasadzie: - Bad boya bo... (i tu male uzasadnienie) a nie Good boya bo... (i tu male uzasadnienie) lub odwrotnie. Zapraszam do dyskusji :)

Gość grzecznego
chłopca i posłusznego

Gość żona theodena
Wolałabym bad boya, bo wydaje się bardziej pociągający, w dodatku sama grzeczna nie jestem. Grzeczny chłopczyk to nudny chłopczyk.

Gość nie lubie jak facet
jest pantoflarzem lamusem takim wiec wole bad boya

Gość nie lubie jak facet
oj tak grzeczny chlopak, nudny az boli

Gość taka prawda ona
ja już ci moge napisać żąe więcej bedzie chciało bad boya ;)

Gość placebo 21
a potem lament ze faceci to chuje jak zdradzi albo ze ciągle ma swoje zdanie i sie kłócimy :)

Gość żona theodena
Ale oczywiście żeby ten bad boy nie był taki bad, że mi da po mordzie czy coś :classic_cool:

Gość żona theodena
a ja sama się kłócić bardzo lubię, więc przy facecie, który by się ze mną ciągle zgadzał dla świętego spokoju szlag by mnie trafił :)

bad boy...szalony w łóżku wiadomo:D a good boy bo jak każda kobieta lubie być adorowana przez miłego romantyka :D

Gość nie lubie jak facet
ja niestety wygladam na grzeczna to tez przyciagam takich co wiecej moj system wartosci jest okej (mowie to jako osoba dojrzala, a nie z problemami emocjonmalnymi i ograniczeniami) wiec moze bad boy to zle okreslenie - lubie silnych facetow, wiedzacych czego chca, umiejacych powiedziec kobiecie nie i nie dlatego zeby jej pokazac ze potrafia mowic nie, tylko dlatego ze potrafia mnie przekonac ze maja racje i w istocie ja maja. Cwelow i kretaczy nie lubie,.

Gość xxTakaJaxx
Oczywiście że Bad Boy ;p Są jednym słowem bardziej sexi niż Ci grzeczni i poukładani ^^ ]:->

Do rentajo: nie martw się przecież każda kobieta jest inna, są i takie które wolą takich jak ty:)

Gość taka jedna maleńka
A ja chce romantyka.

Gość żona theodena
rentajo - idź zakładaj własne tematy, na których się będziesz wyżalał, bo, zauważ, tutaj wszyscy mają Cię w dupie :classic_cool:

Gość Alem Ciekawy
Własciwie jak na razie potwierdz się stereotyp. Ale jak to jest - czy to cokolwiek zmienia, że good boy miałby pasje, był pewny siebie, ale niebyłby kimś "niepewnym", przy którym kobieta nie wiedziałaby na czym stoi? Przecież dzięki pasjom mógłby sprawić, że kobieta nie będzie się nudziła, i dodatkowo wiedziałaby, że nie traktuje jej przelotnie, natomiast bad boy nie daje żadnej gwarancji, stałości, ale pociąga zachowaniem i... to jest takie ważne dla kobiet czy może chodzi o coś innego?

rentajo- ale powinieneś się cieszyć ze jestes jedyny w swoim rodzaju bo wszyscy podążają za jednym schematem :D

poprzedniku, nie próbuj tego zrozumieć, mam lepszą radę: korzystaj z tej wiedzy póki kuśka w formie :D

Gość cscasfaga
hahahah a wiecie ze wiele dziewczyn uważa że jest taka ciekawa i szalona a tak naprawdę są nudne, strasznie nudne. Bo tak widzę z waszych odpowiedzi że z wami to tak jest :)

Gość beatraaa
nie dyskutujcie z rejtajo tylko piszmy kogo wolimy :P

Potwierdzaja sie słowa które były wcześniej że bad boy jest dobry dla nastolatek a starsze wolą good. Miałam bad boya ale na dłuższą mete to nie daje szczęscia. Kobieta z czasem chce sie czuc pewna kochana, wiadomo brakuje czasami spontanu jakiegoś ale to daje pole do popisu kobietom, które same mogą zaskoczyć czymś swojego good boya:)

Gość cscasfaga
no bo bad boya to się udaje żeby bezmózgie laski bzzzykać i każdy chłopak nawet prosty to wie :)

Gość żona theodena
ale zależy też co rozumieć pod pojęciem bad boy/good boy. Czy good boy nie pije, nie pali, chodzi do kościoła a bad boy chleje na potęgę, ćpa i inne takie?

Gość cscasfaga
a jak się nawet szalony, odważny i zajebisty chłopak zakocha w normalnej, wartościowej dziewczynie i traktuje ją na poważnie to inaczej postępuje i nie jest taki bad boy.

Gość cscasfaga
tajniki mężczyzn zdradzam :) ale to co się pokazuje dziewczynie to zależy od celu. Jak mężczyzna uważa Kobietę za interesującą, inteligentną to się inaczej zachowuje, a jak chce po prostu "poruchać" no to przed głupią siksą musi być bad boy :)

ale w tym bad boyu nawet jak sie zakocha zostają czasem poprzednie zachowania..no widocznie tak już musi być

Gość Alem Ciekaw
Chodzi o to, że taki bad boy nie daje gwarancji, pewności, raczej kusi przygodą, pewny siebie buntownik, nieobliczalny - w koszulce bez rękawów, jak Marlon Brando sprzed lat :) a taki good boy bardziej zrównoważony, stały, chłodny gentelmen - kojarzy mi się taki Keanu Reeves w garniturku :) Nie bierzcie tego tak dosłownie hehe